Mijn blog bestaat 10 jaar! + WINACTIE

27993773_1647016472055752_8537980571999612747_o.jpgMijn huidige blog bestaat deze maand alweer tien jaar. Tien jaar geleden begon ik op web-log.nl. Daarna verhuisde ik naar WordPress, en nog iets later nam ik een eigen domein. Een mooie gelegenheid om nog even het jaar uit te knallen met een laatste winactie.

Voor deze winactie vertel ik lekker niet wat je kunt winnen. Want dat is het leuke van deze actie: wat je wint is afhankelijk van wie je bent. Ik ga namelijk een persoonlijke prijs voor je samenstellen.

Wat moet je doen:

♥ Reageer onder deze post dat je meedoet
♥ Geef in je reactie drie steekwoorden die bij jou passen
♥ Vul een geldig e-mailadres in in het daarvoor bestemde vakje, zodat ik je kan benaderen als je gewonnen hebt.

Wat mag je doen:

♥ Natuurlijk vind ik het leuk als je me gaat volgen op Bloglovin’ of Social Media. Volg je me op één van deze kanalen? Dan heb je één extra winkans.
♥ Deel je deze actie op social media, tag me dan even, dat zorgt ook voor één extra winkans.

Meedoen kan tot 4 januari 23:59 uur. Op 5 januari maak ik de winnaar bekend. De winnaar ontvangt een envelop met een op de persoon afgestemde inhoud.

19 gedachtes over “Mijn blog bestaat 10 jaar! + WINACTIE

 1. Gefeliciteerd! 10 jaar alweer.
  Ik volg je op twitter en maak graag kans.

  3 steekwoorden over wie ik ben. Poeh lastig. Tot 2 kom ik wel. Mama en creatief. Oh en theeliefhebber. Geen rooibos of groene thee. Maar geniet iedere dag opnieuw van een lekker kopje thee, earl grey is zo lekker.. Thee kan altijd. Rustmoment, opwarmen, ontspannen, troost, dorstlessend, kletsmomentje met de kids, als je ziek bent of niet zo fijn voelt, gezellig met vriendinnen en familie, in je eentje op de bank.

  Like

 2. Wauw, 10 jaar! Dat is echt lang, haha. Knap zeg dat je dat al zo lang volhoudt. Je blogberichten lees ik altijd met veel plezier 🙂

  Ik doe graag mee met je winactie en volg je via BlogLovin’ en Instagram.

  Drie steekwoorden die bij mij passen vind ik wel lastig te verzinnen hoor, haha! Ik ga denk ik voor hardloper, theedrinker (minstens twee volle theepotten per dag) en lezer.

  Liefs!
  Marloes

  Like

 3. Ah van harte gefeliciteerd met je blogjubileum. Dat er nog veel blogjes van jouw hand mogen verschijnen 🙂
  Ik doe graag mee met deze win-actie. Ik volg je al via bloglovin en twitter.
  steekwoorden: chocola, thee en lezen.

  Like

 4. Ik heb je eindelijk weer gevonden. Gefeliciteerd dat je blog al zo lang bestaat. Hoe lang mijn blog bestaat weet ik niet. Ik had eerst ook weblog en daarna wordpress maar ben nu al een tijd op blogspot.

  Like

 5. Wauw, gefeliciteerd hoor! Tien jaar is echt een mooie mijlpaal!
  Ik ga ook lekker met je winactie meedoen. Ik volg je al op bloglovin en op Twitter ook dacht ik 😊
  En drie steekwoorden: schrijven, lezen en journaling 😀

  Like

 6. Gefeliciteerd! Mijn blog bestaat de 15de van deze maand ook 10 jaar (en al 11 jaar aan het bloggen) We volgen elkaar dan ook eigenlijk al ontzettend lang, zo leuk! Ik doe graag mee met je winactie 🙂

  3 steekwoorden die bij mij passen: Positiviteit, eerlijk en theeleut

  Like

 7. Gefeliciteerd met je 10, jarig bestaan!

  Ik doe graag mee.
  Mijn steekwoorden zijn (op dit moment) :
  Creatief, oververmoeid, burn out

  Die zijn in de loop van het jaar hopelijk weer:
  Creatief, liefdevol, gezellig.

  Like

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.