Gelezen: Op de gezonde tour + WINACTIE [gesloten]

e-book-op-de-gezonde-tour-volledigIn dit complete e-Book staan 15 praktische bewezen tips om een gezonde levensstijl zo gemakkelijk mogelijk eigen te maken. Mijn vijfjarige zoektocht – waarbij ik wel meer dan 100 verschillende blogs heb gelezen, experts heb gevraagd, 60 keer tegen de lamp ben gelopen en een studie orthomoleculaire voeding en suppletie heb afgerond – neem ik jou uit handen!

Zoals jullie waarschijnlijk wel weten ben ik erg geïnteresseerd in gezond eten en leven. Toen Rianne op zoek was naar mensen die haar e-book ‘Op de gezonde tour’ wilden recenseren werd ik dan ook erg nieuwsgierig en heb ik gereageerd.
Op de gezonde tour is een boek vol tips en adviezen om een gezond voedingspatroon vol te houden. De adviezen in het boek zijn gebaseerd op de orthomoleculaire voedingsleer, en natuurlijke ingrediënten staan centraal. En hoewel het boek ook geschikt is voor mensen die dierlijke producten gebruiken is het toch erg gericht op plantaardig eten, en dat vind ik een groot pluspunt. Ik zie mezelf (nog) niet helemaal vegan eten, maar inspiratie op dat gebied is altijd welkom.
En inspiratie vind je volop in het e-book. Restauranttips, informatie over het lezen van etiketten, maar ook veel sites waar je lekkere recepten kan vinden.
Op de gezonde tour is een interessant boek voor iedereen die graag gezonder en/of plantaardiger zou willen gaan eten. Misschien passen niet alle tips bij je, maar iedereen kan hier wel iets uithalen.

Ben je nieuwsgierig naar dit e-book? Ik mag er één weggeven. Daarvoor hoef je maar één ding te doen, en dat is onder dit artikel een reactie achterlaten met een geldig e-mailadres. Reageren kan tot en met 19 april, op 20 april maak ik de winnaar bekend.

sagdsag

Een gedachte over “Gelezen: Op de gezonde tour + WINACTIE [gesloten]

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.