Uit de brievenbus: #Twitspring 2018

dagdsOmdat #Twitkerst zo leuk was besloot ik om ook mee te doen met #Twitspring, de voorjaarseditie van de pakketjesswap. Paaszondag was ons uitpakmoment, en ik ben weer behoorlijk verwend.

Ik mocht shoppen voor Marie-Jeanne, die kende ik al een tijdje via Twitter. Op haar account deelt ze wat ik voor haar heb gekocht. Ik vond het erg leuk om voor haar te shoppen, en gelukkig was ze blij met haar cadeautjes.
Mijn eigen pakket zat me al een paar dagen aan te staren voordat ik het open mocht maken. Letterlijk, want op de doos zat een groot konijn.

img_1056

Maar zondag mocht hij eindelijk open. En wat zag het er leuk uit van binnen. De deksel was versierd met drie enveloppen met ieder een leuk briefje. En de binnenkant van de doos zag er ook al zo gezellig uit, mooi verpakt, met een leuk kaartje en een schattige konijnenhanger.

De vrolijke stippendoek bleek meteen het eerste cadeautje, een lente-achtige theedoek. Dat komt altijd van pas natuurlijk. En daar onder zaten nog meer cadeautjes.

img_1036

Ik werd al vrolijk van de leuke verpakkingen, de verzender had echt haar best gedaan. Op de labels aan de pakjes staan allemaal vragen, net zoals de teatopics die ik wel eens deel op Twitter. Erg leuk gedaan.
img_1038

img_1054

Van linksboven naar rechtsonder: een kleurboek, een werkboek handlettering, vouwblaadjes, schattige servetten, paasversiering, een heleboel thee, een theedoek, een kaars, spullen om kaarten mee te maken, een notitieboekje, washi tape en paaseieren van mijn favoriete chocolademerk.
Ik ben erg blij met mijn pakket, degene die mijn lootje had heeft erg haar best gedaan om een pakket te maken wat goed bij mij past. Maar… wie was het? Op het kaartje stond geen naam. Aan het einde van de dag kwam het verlossende woord, het was Sylvia.
Het blijft leuk om zo pakketjes uit te wisselen met dingen waar je blij van wordt. De volgende keer doe ik zeker weer mee.

Heb jij ook meegedaan?

7 gedachtes over “Uit de brievenbus: #Twitspring 2018

  1. Haha ik moest de titel van je blog twee keer lezen voor ik door had wat er stond.
    Wat geweldig deze swap. Je bent behoorlijk verwend. Leuk idee en ook leuk dat Sylvia zo haar best heeft gedaan. Dit soort pakketjes uitpakken heeft iets weg van een kerstpakket.

    Like

  2. Wat een onwijs leuk pakket heb je ontvangen! Zeker met alle thee en de schattige konijnenservetjes erbij šŸ™‚ Ik kan me voorstellen dat je hier wel blij van werd.

    Like

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.