Morgen is het weer Earth Hour, doe je mee?

timthumbEarth Hour is de jaarlijkse, wereldwijde actie van het WNF. Om 20.30 gaan overal ter wereld op verschillende plaatsen het licht uit voor een uur. Iedereen mag meedoen en er worden verschillende activiteiten georganiseerd.

Earth Hour bestaat sinds 2007 en is een initiatief van het WNF om aandacht te schenken aan klimaatverandering. Het idee is eenvoudig: voor een uur alle verlichting en elektrische apparaten uitschakelen. Elk jaar vindt het plaats tijdens het weekend waarin de zomertijd ingaat.
Miljoenen mensen en bedrijven doen mee, en op verschillende plaatsen worden activiteiten georganiseerd.
Zo kun je in Groningen meedoen met een meditatiesessie in het donker, in Zeist wordt een duurzame avond georganiseerd en verschillende restaurants bieden een Dinner In The Dark aan. Alle activiteiten kun je hier vinden.

Doe jij ook het licht uit?

Een gedachte over “Morgen is het weer Earth Hour, doe je mee?

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.