Tag: Dingen waar ik geen genoeg van krijg

ffefwsd

Nicole bedacht deze simpele, maar erg leuke tag. Hij bestaat maar uit één vraag, ‘waar krijg jij geen genoeg van’? Je mag zo veel antwoorden geven als je wil. Ben je benieuwd waar ik geen genoeg van kan krijgen? Lees dan verder!

♥ Kusjes en knuffels van mijn dieren
Misschien cliché, maar ik kan zo genieten van de liefde die ik van die beestjes krijg. De hondjes die iedere dag weer blij zijn om me te zien als ik thuis kom, ’s avonds lekker bij me komen liggen en het iedere ochtend iets minder vervelend maken om wakker te worden. De konijnen, die meestal liever hun eigen gang gaan en niet zo knuffelig zijn, maar me wel een ‘kusje’ op mijn hand geven als ik ze voer, en af en toe zelfs wel lekker willen knuffelen. Ik kan me geen leven zonder dieren voorstellen.

♥ Eten
Dat ik van lekker eten hou is geen geheim. Ik kan het allemaal gaan onderverdelen in verschillende etenswaren, maar dan wordt dit een hele lange lijst, dus dat zal ik niet doen. Maar chocola, pizza en kaas scoren hoog.

♥ Boeken
Ik was als kind al een lezer, het was ook de reden dat ik groep 2 heb overgeslagen op de basisschool. Ik kon al vroeg lezen en ben daar nooit meer mee opgehouden. Natuurlijk ken ik ook leesdips, maar helemaal zonder zou ik absoluut niet kunnen.

♥ De sauna
Eén van mijn favorieten voor een dagje uit. Ik vind het heerlijk om in de sauna tot rust te komen. De warmte, de ontspanning, even helemaal in een andere wereld, even helemaal niks moeten. Ik heb er dan ook al verschillende bezocht, en daar mogen er nog veel meer bij.

♥ Schrijven
Eigenlijk meteen toen ik kon lezen wilde ik ook graag leren schrijven. Ik schreef als kind al korte verhalen, en heb altijd geroepen dat ik schrijfster wil worden. Dat is ook nooit veranderd, ooit een boek uitgeven is nog steeds mijn grote droom. Ik schrijf bijna iedere dag wel, op mijn blog, aan mijn verhalen, of op andere manieren, het verveelt me nog steeds niet.

♥ De natuur
Een stukje wandelen, hardlopen of fietsen, foto’s maken, aan de slag in de tuin. Het strand, het bos, ik kan er zo van genieten. Ik krijg geen genoeg van de natuur. Je zal mij ook niet snel zien wonen in een flatje in de binnenstad.

Waar krijg jij geen genoeg van?

13 gedachtes over “Tag: Dingen waar ik geen genoeg van krijg

  1. Wat een fijn lijstje om bij stil te staan! Een leven zonder dieren, mooie natuur en schrijven zou ik me ook echt niet kunnen voorstellen. Zonder die drie dingen kan ik me ook geen leven meer voorstellen 😉 De sauna heb ik daarentegen weer helemaal niets mee 😉

    Like

  2. Oh ik mis Bink zo, en zijn knuffels en likjes en gesnurk. Daar kon ik ook nooit genoeg van krijgen, hij is alweer bijna een jaar dood. Zou hem dolgraag nog willen knuffelen dus kan me goed voorstellen dat je van je beestjes geen genoeg kunt krijgen.

    Like

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.