Gelezen: De FIT methode

1508149301_35182_15155Een fit lichaam begint bij weten wat je moet doen. Beschikken over de juiste informatie over bewegen en eten is cruciaal om progressie te boeken en je persoonlijke doel te bereiken. Of dit nu vetverlies, spieropbouw of enkel fitter worden is. Alle benodigde kennis vind je in dit 300+ pagina’s tellende boek.

Enige tijd geleden ontving ik het boek ‘De FIT methode: hét plan voor een fit lichaam.’ Het boek is een onderdeel van fit.nl, een online platform vol informatie over een gezonde en fitte levensstijl. Het boek is samengesteld door personal coaches, sportdiëtisten en andere professionals. Met het boek wordt je aan de hand van een stappenplan geholpen om je doel te bereiken.
Het boek is verdeeld in vier thema’s die belangrijk zijn om fit te worden:
– Mindset
– Beweging
– Herstel
– Voeding
Per thema krijg je ontzettend veel nuttige informatie, maar ook veel leuke en interessante weetjes. Tijdens het lezen van het boek kom je verschillende opdrachten tegen.
De FIT methode is een ontzettend compleet boek, het staat vol met informatie op allerlei gebieden. Er is zelfs een hoofdstuk speciaal voor vegetariërs en veganisten.
Het boek is in begrijpelijke taal geschreven en leest gemakkelijk weg. Ook de vormgeving van het boek vind ik erg mooi. Extra pluspunt vond ik dat dit niet een boek is wat speciaal gericht is op afvallen. Het is geschikt voor iedereen die fit wil worden, of je nou gewicht wil verliezen, spieren wil opbouwen of gewoon algeheel fitter wil worden. Zowel beginners als gevorderden kunnen ontzettend veel aan dit boek hebben. Ik ben blij met dit boek, en zal het zeker vaker gaan pakken.
De FIT methode is natuurlijk te bestellen op fit.nl. Je kunt het boek los kopen, of kiezen voor een compleet pakket, inclusief gebruik van de app en online begeleiding.

Dit artikel bevat affiliate links. Zie mijn disclaimer voor meer informatie.

FIT

 

Een gedachte over “Gelezen: De FIT methode

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.