Review: beddengoed van Dekbed Discounter

DDDOndanks de kou krijg ik al een beetje lentekriebels als het om het huis gaat. Ik heb zin om op te ruimen, dingen te veranderen en nieuwe dingen aan te schaffen. Intussen heb ik al zo veel dingen die ik wil aanpakken dat ik een complete wishlist voor in huis heb.

Een van de dingen die hoog op die wishlist stonden was nieuw beddengoed. Toen ik van Dekbed Discounter een mail kreeg met de vraag of ik een set dekbedovertrekken wilde uitproberen hoefde ik dan ook niet lang na te denken.
We hebben allebei onze eigen deken, dus ik mocht twee eenpersoonssets uitkiezen. We gingen voor deze:

aneeza-nyc-grijs

Een mooie, rustige set in het grijs. Dat is ook een beetje de richting die we op zouden willen als we iets aan de slaapkamer gaan veranderen qua kleur, maar ook als dat voorlopig nog niet gaat gebeuren is dit een set die goed in de slaapkamer past.
De set werd snel geleverd, en ik werd er echt blij van toen ik de verpakking open kon maken. Wat zag het er  mooi uit, en wat voelde de stof lekker aan. We hebben het eerste gewassen, dat doen we altijd met nieuw beddengoed, en daarna zijn we het meteen gaan gebruiken.
Wat ik erg fijn vond was dat de dekbedden niet helemaal open zijn aan de onderkant. Hierdoor blijft het dekbed goed op zijn plaats zitten. De stof voelt heerlijk aan, ook als je er onder slaapt, en ook het kussensloop blijft perfect om het kussen heen zitten.
Wat mij betreft was dit beddengoed een succes. We waren er zelfs zo blij mee dat we nog een set besteld hebben:

aneeza-dekbedovertrek-parijs

Ook grijs, maar dan een andere stad. Deze tweede set heb ik wel zelf betaald.
Als je op zoek bent naar nieuw beddengoed kan ik Dekbed Discounter zeker aanraden. Je kunt er terecht voor onder andere dekbedovertrekken, hoeslakens, maar ook voor dekbedden, kussens en zelfs voor boxprings.
Gratis tip: er lopen op dit moment erg leuke acties.

DD

2 gedachtes over “Review: beddengoed van Dekbed Discounter

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.