Valentijnsdag Tag

pexels-photo-704748.jpegHet is bijna Valentijnsdag, en bij Jessica kwam ik deze toepasselijke tag tegen. Ben je benieuwd of ik vroeger veel stille aanbidders had, en of ik een speciale outfit heb voor Valentijnsdag? Lees dan snel verder!

Is Valentijnsdag belangrijk in jullie relatie?
Nee, helemaal niet eigenlijk. Het is maar commercieel, en we hechten allebei veel meer aan dingen als ons jubileum bijvoorbeeld. We hebben dan ook helemaal geen speciale plannen.

Wat is het leukste cadeau dat je ooit gekregen hebt?
Dan neem ik aan dat hier ook speciaal een Valentijnscadeau wordt bedoeld, dus dat zal een bos bloemen zijn denk ik. Veel bijzonderdere dingen heb ik niet gekregen op Valentijnsdag.

Wat is het leukste cadeau dat je ooit gegeven hebt?
Ik was al blij als ik een anoniem kaartje durfde te geven aan mijn geheime liefde. Nu geef ik eigenlijk niks meer, misschien een lief briefje, maar daar houdt het wel mee op. We gaan liever een dagje weg dan elkaar een cadeau te geven.

Heb je wel eens een anoniem cadeautje ontvangen?
Nee.

Koop je liever een Vaentijnscadeau of maak je het liever zelf?
Zelf maken vind ik veel leuker, dat is een stuk persoonlijker.

Ontving jij in je schoolperiode Valentijnskaartjes of cadeautjes?
Nee, ik was niet zo populair op school eigenlijk. Er was altijd een actie waarbij je anoniem of bekend een roos kon sturen naar iemand, maar voor mij was er nooit één. Voor de meesten niet overigens hoor, er waren altijd maar een paar mensen die er aan meededen. En voornamelijk stelletjes waarvan al lang bekend was dat ze een stelletje waren. Ik heb zelf ook nooit een roos durven sturen.

Hoe ziet jouw ideale Valentijnsdag eruit?
Net als alle andere dagen. Alhoewel ik geen nee zou zeggen tegen een etentje of een avondje sauna, maar dat staat los van Valentijnsdag.

Draag jij een speciale outfit op Valentijnsdag?
Nee.

Liefde is…
… het mooiste wat er is.

Had jij veel (stille) aanbidders vroeger?

3 gedachtes over “Valentijnsdag Tag

  1. Valentijnsdag betekend voor ons ook niets, ik vind het af en toe wel leuk om iets te doen, maar dat kan ook prima op een andere dag 🙂 Al heb ik Tommy de eerste 2 jaar dat we samen waren wel een kaartje gestuurd/gegeven 🙂

    Like

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.