Niet plakken maar smakken!

downloadHet is bijna Valentijnsdag, en dat is toch dé dag om iemand te verrassen met een lief kaartje. Want wat is er  nou leuker dan een echte kaart in de brievenbus vinden? Daarom heeft PostNL al een aantal jaar een leuke actie.

Mensen versturen steeds minder echte post, en ik heb het idee dat dat zeker te maken heeft met de prijs van een postzegel. Die kost tegenwoordig al € 0,83. Maar je valentijnskaarten kun je ook dit jaar gratis versturen via PostNL. Hoe? Door er een echte kus op te drukken.
Als je met lippenstift een kus op je kaart drukt op de plaats waar je normaal de postzegel zou plakken, en je doet de kaart op 13 februari voor 17.00 uur in de brievenbus, dan wordt hij gratis bezorgd op Valentijnsdag.
Geen grote geheime liefde? Geen probleem! Je kan natuurlijk ook een kaart schrijven aan een vriend(in), je ouders, je broer of zus, je opa of oma of je kinderen. En je kunt de actie natuurlijk ook gebruiken om bijvoorbeeld je verhuiskaarten te versturen.

Ga jij kaarten versturen met deze leuke actie?

 

8 gedachtes over “Niet plakken maar smakken!

  1. Oh, wat een bijzondere en leuke actie is dat. Ik had er nog nooit van gehoord. Dat zorgt er inderdaad wel voor dat je sneller de stap zet een kaartje te posten vind ik. Super!

    Like

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.