Handlettering | kerstkaartjes part II

Ik deelde al eerder een aantal van mijn kerstkaartjes, maar ik heb er intussen nog meer gemaakt. Ik stuur nooit superveel kaartjes, maar de kaartjes die ik stuur maak ik het liefst zelf. Dit jaar ging ik voor handlettering, en het resultaat deel ik graag met jullie.

kerst

Het leuke aan het zelf maken van de kerstkaartjes vind ik dat ieder kaartje anders is. Het kaartje met de kaars is bewust zonder tekst. Hij is voor mijn oom, mijn tante is dit jaar overleden en een standaard tekst vond ik dan ook niet gepast.

img_0059

Vooral de schuine vind ik zelf erg goed gelukt. En met de andere twee ben ik ook erg tevreden hoor.

img_0060

En de laatste drie. Ik ben heel blij met mijn kerstkaartjes, ik hoop de ontvangers ook.
Alle zwarte lijntjes zijn met een fineliner gedaan, en alle kleurtjes met de Twinmarkers van de Action.

Verstuur jij veel kerstkaarten?

9974

 

4 gedachtes over “Handlettering | kerstkaartjes part II

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.