November mini bucketlist

novemberHet is al weer november, nog maar twee maanden en het jaar is al weer voorbij. Ik merk ook echt dat het nu herfst begint te worden, het is een stuk frisser buiten en we zitten al weer in de wintertijd. Ik moet er nog wel aan wennen hoor, die korte dagen.

Ik had natuurlijk de afgelopen maand weer doelen voor mezelf opgesteld, en ik heb ze deze keer allemaal volledig gehaald!
Ik wilde mijn hoofdpersonen voor NaNoWriMo vast uitwerken, dat heb ik gedaan. Daarnaast wilde ik een begin maken met mijn kerstkaarten. Ik heb er ‘wel’ twee gemaakt afgelopen maand, maar het begin is er inderdaad. En ik wilde alles wat minder dan 5 kilometer was lopend gaan doen, en ook dat is gelukt. Uitzondering die ik mezelf gaf waren de weekboodschappen, en behalve dat heb ik inderdaad alles gelopen.
Nieuwe doelen voor de komende maand, dat zijn er niet zoveel, zoals jullie waarschijnlijk wel van me gewend zijn in november. Mijn belangrijkste doel voor de komende maand is natuurlijk:

♥ NaNoWriMo halen. Vijftigduizend woorden schrijven deze maand.

Mocht ik daarnaast ook nog toekomen aan:

♥ Een nieuw recept uitproberen en delen.

♥ Weer eens een boek uitlezen, ik ben al een tijdje een beetje uit de leesflow.

Dan is dat alleen maar mooi meegenomen. De laatste twee zijn dus echt mijn reservedoelen.

Doe jij mee met NaNoWriMo?

9974

3 gedachtes over “November mini bucketlist

  1. Yep. Ik doe mee aan nano dit jaar. Ik heb de eerste 1700+ woorden al op digitaal papier. Totaal geen voorbereiding. Gewoon lekker gaan! Die 50.000 woorden zijn het probleem niet, denk ik. Het is het verhaal ook echt afronden dan een probleem is. En daarna natuurlijk nog fiks editen en herschrijven. Dit is geen projectje wat ik in november denk af te ronden. Hopelijk dat er in februari een leesbaar verhaal uit komt 🙂
    Wat goed dat je alles gelopen hebt! Valt best mee, he? Voor de wekelijkse boodschappen gebruiken we zo’n oma-boodschappen-karretje. … Nou ja, mijn oma had er zo één, vandaar. Ideaal. Nooit problemen met parkeren etc. Meer bewegen is hartstikke goed!

    Like

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.