Uit de brievenbus: #EPIC 5.0

dagdsDe fanatieke twitteraars en instagrammers zal het vast niet ontgaan zijn, #echtepostiscool was weer in volle gang. Dit was de vijfde editie, en ik deed zelf voor de vierde keer mee. Vandaag was het uitpakmoment.

Zelf mocht ik shoppen voor Roxanne, erg leuk want het was de eerste keer dat ik mocht shoppen voor een ‘bekende’.
Ik had meteen wat ideeën, en ik heb een goed gevuld pakketje kunnen maken.

fdaghf

Mijn eigen pakketje was van Neelke. Haar kende ik nog niet, maar ze heeft een mooie site.
Het pakketje was gelukkig niet heel vroeg bezorgd: donderdag was hij er dus ik hoefde maar twee dagen echt te wachten. Gisteren ben ik tot na middernacht opgebleven en heb ik mijn pakket uitgepakt.

img_9537

Het eerste wat mij opviel toen ik de doos openmaakte waren natuurlijk de snoepjes met hun glimmende papiertje. Neelke bleek ook Weight Watchers te volgen, en ze deelde haar WW Chocotofs met mij. Ik eet ze eigenlijk bijna nooit, maar ik vind Chocotofs zo lekker. Schot in de roos.
Na het lezen van het bijbehorende kaartje was het natuurlijk tijd om de cadeautjes uit te pakken.

Ik kreeg een schattig notitieboek, dat kan ik altijd gebruiken en deze is wel erg leuk! De zijkant glimt ook, net zoals de klavertjes vier op de kaft.
Ook kreeg ik een pakje met drie rolletjes tape, daar ben ik ook altijd erg blij mee. Ik had ze nog niet, dus die kunnen mooi bij mijn verzameling.
Tot slot kreeg ik het boek van Lisette Jonkman. Ik had het boek al, maar dat betekent niet dat ik er niet blij mee ben. Dat ik hem nu dubbel heb betekent namelijk dat ik er iemand anders blij mee kan maken, en dat vind ik minstens net zo leuk als cadeautjes krijgen. Ik weet nog niet hoe en bij wie, maar deze gaat zeker goed terecht komen!

Bedankt Neelke voor het leuke pakket, het was weer een feestje om het uit te pakken en ik ben blij met de inhoud. En ook bedankt Northflix en Inge voor de organisatie! Ik hoop er de volgende keer weer bij te zijn!

9974

 

 

5 gedachtes over “Uit de brievenbus: #EPIC 5.0

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.