Spam je blog (en geef eens een compliment)

TulipsDe laatste keer dat ik een ‘Spam je blog’ deed was in januari, en ik ben wel weer eens toe aan nieuw leesvoer! De vorige keer dat ik het op deze manier deed werd ik erg blij van alle reacties, dus ik gooi hem er nog een keer in: je mag spammen, maar breng ook een bezoekje aan degene die voor jou gereageerd heeft, en geef diegene een leuk compliment!
Dus: breng een bezoekje aan je voorganger en geef een compliment, vertel iets over jezelf en/of je blog en laat de link achter in het daarvoor bestemde vakje. Je mag natuurlijk ook de blog van iemand anders spammen.

3 gedachtes over “Spam je blog (en geef eens een compliment)

 1. Oh, ik ben de eerste! dan geef ik mijn compliment bij deze aan jou. Voor je leuke blog, maar ook voor het weer af en toe bezoeken van mijn blog šŸ˜‰

  Mijn blog vind je op http://saskiadenkers.nl
  Waar ik blog over de leuke dingen in mijn leven zoals het hebben van een sta-caravan in de eifel, motorrijden, lekker eten, reisjes en meer…

  Like

 2. Hahahaha, ik kom net bij Saskia vandaan, in mijn inhaalslag van bij lezen, en ja echt, ga haar lezen voor wie na mij komt! Ik ben zo blij dat ze weer terug is, gewoon omdat ze leuk blogt en van alles en nog wat vertelt over haar eigen leven, wat ze zelf al vertelt. šŸ˜€

  E n mijn blog, ach, dat hoeft niet, maar ik wil jou Jenn, een ander blog geven zodat je zelf kunt kijken, ik heb haar net ontdekt eigenlijk, ze staat nog niet eens in mijn link lijst šŸ˜‰ Maar nu al, een klik, voor mij dan, wie weet ook voor jou!

  https://beekblog.com/

  Wie weet, zien we elkaar daar wel weer in de reacties šŸ˜€

  X

  Like

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.