Plog: Zaterdag

dasgVorig jaar had ik mijn allereerste plog gemaakt. De reageerders waren enthousiast en wilden wel vaker een plog zien, maar het kwam er nooit meer van. Maar vanochtend bedacht ik me opeens: ik kan vandaag wel weer eens ploggen. Niet dat het zo’n spectaculaire dag was hoor, maar toch, mijn tweede plog is een feit!

img_7781

Goeiemorgen! Zoek de hond… Nina slaapt niet bij ons in bed hoor, maar als we er niet per se uit hoeven komt ze graag nog even bij ons liggen.

img_7782

Na nog even lekker luieren ben ik toch maar opgestaan. De zon scheen, ik hoorde de vogeltjes buiten, ik besloot om lekker een rondje te gaan hardlopen.

img_7784

Daarna natuurlijk lekker een douche, altijd lekker na het sporten.

img_7783

En na de douche was het tijd voor ontbijt. Meestal eet ik mijn eitje met groenten, maar vandaag pimpte ik hem een keertje met wat ham en kaas.

img_7785

Ik was in een opruimbui, dus ik bracht het oud papier weg. Dat wordt eens per maand ook opgehaald, maar als we veel hebben dan brengen we het naar de voetbalclub, die verdienen er een klein centje mee en dat gun ik ze van harte.

img_7786

Op de terugweg heb ik nog een paar cadeautjes voor #echtepostiscool kunnen shoppen.

img_7787

En ik nam wat boodschappen mee.

img_7790

Daarna moest de kledingkast geloven aan mijn opruimwoede. #KonMaristyle #allesopbed #doesitsparkjoy

img_7788

Mysterieus pakketje. Spannend, ik had niks besteld.

img_7789

Het bleek thee te zijn, van een PR bureau. Lekker!

img_7792

Tijdens de lunch las ik wat blogs.

img_7794

Nina mocht er natuurlijk ook even uit!

img_7793

Nog meer shoppen! We wilden kussens voor op de loungebank. Het karretje is leeg, en dat is hij ook gebleven, we zijn helaas niet geslaagd.

img_7795

Dinner time! Een broodje hamburger wat er in het echt stukken beter uit zag dan op deze foto zie ik nu. Om ook nog wat groente binnen te krijgen at ik ook nog broccoli.

Na het eten keken we de film van Haar Naam Was Sarah, pfoe, wat een heftige film was dat. Het boek kende ik al, maar beeld erbij…

img_7797

En de rest van de avond kruip ik lekker met mijn boek en mijn laptop op de bank. Fijne avond!

9974

4 gedachtes over “Plog: Zaterdag

  1. Vroeger was ik echt gek op gebakken eitjes, maar na de eerste helft van mijn zwangerschap moet ik er niets meer van hebben. Hahaha, gek hè? Leuk zo’n verrassingspakket met thee. Het oud papier word hier altijd opgehaald door vrijwilligers. Volgens mij ook mensen van de voetbal. Die zijn de laatste tijd heel erg blij geweest met ons, met al die dozen van babyspullen enzo.

    Like

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.