Shoplog: DM Drogerie, Action en AliExpress

img_5883Ik bracht weer een bezoekje aan de DM Drogerie in Duitsland, ik ging voor cadeautjes naar de Action maar kon het niet laten om ook wat voor mezelf mee te nemen en ik shopte op AliExpress. Kijk je mee wat ik kocht?

DM Drogerie Duitsland
img_7670

♥ Balea Shampoo voor gekleurd haar – € 0,50 per stuk
Deze was me erg goed bevallen de vorige keer. Fijne shampoo, kost bijna niks en het ruikt ook nog eens erg lekker. Ik nam maar meteen drie flessen mee.

♥ Rexona invisible black & white – € 1,45
Eén vijfenveertig! Daar kan ik mijn favoriete deo toch niet voor laten liggen? Komt toch wel op.

♥ Beefsticks – € 0,79 per stuk
Nina is gek op zulke sticks. Er gingen drie verschillende smaken mee naar huis.

♥ Batiste droogshampoo
Ik hoor zo veel goede verhalen over deze droogshampoo, ik wilde het ook eens proberen. Ik heb wel eens de droogshampoo van Kruidvat gehad, maar daar was ik niet zo kapot van, ik ben heel benieuwd naar deze.

♥ Kauwbotjes – € 2,79
Nog wat lekkers voor Nina.

♥ Nivea active men – € 1,45
Deodorant voor vriendlief, ook een stuk goedkoper dan hier in Nederland.

♥ Handzeep – € 0,55
Mijn favoriete geurtje was er niet meer, en in plaats daarvan was deze gekomen, kokos en pitaya. Ik hou niet van de smaak van kokos, maar wel van de geur. Deze is misschien nog wel lekkerder dan de vorige.

♥ Kettlebell – € 4,99
Deze kocht ik niet bij de DM, maar bij de Penny, de supermarkt waar we nog even naar binnen schoten voor wat boodschappen.

Action
img_7671

♥ Een handybelt – € 1,99
Handig voor het hardlopen, ik was al een tijdje op zoek naar zoiets toen ik de tip kreeg dat ze gewoon bij de Action te koop waren.

♥ Een kleurboek – € 0,89
Ik kocht er een paar als onderdeel van het cadeautje waar ik voor shopte, maar per ongeluk had ik er één dubbel gekocht. Die heb ik lekker zelf gehouden.

♥ Stiften – € 0,92
Er waren verschillende stiften op, ik vond het tijd worden voor een nieuw pak.

AliExpress
img_7658

♥ Sportbroek – € 5,56
Hallo, voor dat geld? Ik vind zulke sportbroeken zo leuk, met die doorzichtige details. In de advertentie stond dat hij normaal valt, dus ik nam de gok. En dat pakte goed uit, hij zat perfect!

♥ T-tool – € 2,39
Een handig stukje gereedschap om aan mijn skates te sleutelen zonder dat ik de hele gereedschapskist van vriendlief moet plunderen.

♥ Haarband – € 1,34
Om mijn oren warm te houden in de winter. Natuurlijk bestelde ik hem pas aan het eind van de winter, maar hij was er snel en afgelopen zondag kwam ik er achter dat hij zijn werk prima doet.

♥ Sportbroek – € 5,92
Nog een sportbroek, ik had maar één lange sportbroek en die begon behoorlijk te slijten, dus ik vond dat ik er nog wel één bij mocht kopen. Kan ik weer even vooruit.

9974

7 gedachtes over “Shoplog: DM Drogerie, Action en AliExpress

    1. En ze zitten ook heerlijk! Is wel gokken bij Ali hoor, ik heb ook wel eens iets gekocht wat veel te klein viel. Maar deze waren beiden een goede gok, er stond ook bij aangegeven dat ze normaal vallen.

      Like

Klets gezellig mee

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.