Races to run in 2017

img_5359-1Het afgelopen jaar was magertjes met de hardloopevenementen. Voor komend jaar heb ik al wel een aantal leuke loopjes gevonden die ik misschien wil gaan doen. Bijna niks is al concreet, ik hou de opties open, maar op deze evenementen is mijn oog in ieder geval al gevallen.

14 april – The Night Run Festival, Nijmegen
Deze heb ik twee jaar geleden ook gedaan, en hij was erg leuk. Vorig jaar heb ik hem overgeslagen, omdat ik de prijs toch best hoog vond terwijl je geen medaille kreeg. Dit jaar is er voor het eerst wel een medaille, en ik ben een sucker voor medailles. Hij is glow in the dark, hebben!

7 mei – Wings for Life, Breda
Deze heb ik vorig jaar gelopen, en ik vond het zo gaaf dat ik graag nog een keer wil. Helaas weet ik nog niet zeker of de datum me uitkomt dit jaar.

12 mei – Go4Fit Tropical Run, Wijchen
Lekker in het dorp, vorig jaar was het de schuim editie en die was erg leuk. Ik ben benieuwd wat ze er dit jaar van maken.

21 mei – Marikenloop, Nijmegen
Deze staat al wel vast, tenzij er natuurlijk iets geks gebeurt. Ik heb me al ingeschreven, het is de 15e keer, en die gelegenheid grijpen ze aan om er extra een feestje van te maken. Ik heb er nu al zin in.

24 juni – Vivelli Challenge Run, Cuijk
Een obstacle run, maar een kleinschalige, en daardoor een veel betaalbaardere optie dan bijvoorbeeld Mudmasters of Strong Viking (die ik ook heel graag een keer wil doen, maar zo duur…)

30 juni – Eilandrun, Nijmegen
Een kleinschalige, nieuwe run in de buurt, vorig jaar was de eerste. Volgens mij echt zoiets om spontaan te besluiten om mee te doen of niet, hier hoef ik niet ver van tevoren voor in te schrijven.

16 september – Damloop By Night, Amsterdam
Deze wil ik vrij zeker wel gaan doen, afgelopen jaar kon ik niet, maar ik was best jaloers op iedereen die wel geweest is.

17 september – Run for KiKa, Nijmegen
Een twijfelgevalletje, hij lijkt me erg leuk, maar ik weet nog niet of die dag gaat lukken. Helemaal niet in combinatie met de Damloop. Maar ik hou hem in de gaten.

20 september – Bruggenloop, Nijmegen
Wordt een beetje eentonig he, zo veel Nijmegen. Maar het is lekker in de buurt, en er zijn mooie runs daar. Deze is op woensdagavond, dat vond ik wel leuk. Maar bij bruggen moet je omhoog, dat blijft een dingetje.

18 november – Zevenheuvelennacht, Nijmegen
Ook een die ik al langer een keer wil lopen. Ik hoop dat het er dit jaar wel een keer van gaat komen.

Dat zijn in ieder geval de evenementen die mijn interesse hebben. Misschien blijft het bij de Marikenloop en de Go4Fit run, misschien loop ik ze allemaal, of iets er tussenin, en wie weet wat er nog op mijn pad komt verder. Ik ga hier verder ook helemaal niet krampachtig over doen, maar het zou leuk zijn als ik er nog een paar kan meepakken.

Heb jij sportieve plannen komend jaar?

6 gedachtes over “Races to run in 2017

  1. Leuke evenementen! En zo heerlijk sportief. Heb je ook gehoord van de doggy marathon? Daar ren of loop je met je hond een bepaalde afstand (waar je zelfs kunt kiezen hoeveel je rent of wandelt).

    Like

    1. Nee, ik ken wel canicross. Maar sowieso is die van ons denk ik nog te klein en te jong om een eind mee te rennen hoor. Maar ik ga er zeker eens naar kijken, bedankt voor de tip!

      Like

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.