#Pupdate! Nina 4 weken bij ons

img_6864Hoi! Daar ben ik weer! Ik woon nu al vier weken bij mijn nieuwe baasjes, en ik voel me al helemaal thuis. Ik weet de weg, en ik durf al veel meer dan toen ik er net was. Gisteren ging ik zelfs een stukje traplopen. Alleen weer naar beneden, dat vond ik toch wel eng.

Het gaat heel goed met mij! Vorige week moest ik naar de dokter, en die zei dat ik helemaal gezond was. En daarna deed hij mij pijn met een grote naald. Maar verder was het een hele lieve jongen hoor, ik heb het hem al vergeven. Maar ik voelde me niet zo lekker die middag, ik was erg misselijk.
Ik heb ook al kennis gemaakt met de andere hondjes in de buurt. De buurman heeft twee leuke kleine hondjes, en verderop woont een hele lieve grote hond. En ik heb al echte vriendjes gemaakt. Jack is twee weken jonger dan ik, hij moest wel even loskomen toen we elkaar leerden kennen hoor, maar mijn enthousiasme was zo aanstekelijk dat hij nu lekker meespeelt. Na een middag samen spelen waren we zo moe, dat we bovenop elkaar in slaap gevallen zijn.
En mijn baasjes hebben ook vrienden met twee hondjes, daar zijn we een avondje naar toe gegaan. Hun hondjes waren al wat ouder, dus ze hadden geen plasmatjes meer in huis, en naar buiten kon ik ook al niet op tijd. Toen heb ik per ongeluk in hun woonkamer geplast. Gelukkig vonden ze me daarna nog steeds lief. img_7035
Spelen vind ik erg leuk. Samen, maar alleen of met mijn baasjes red ik me ook prima hoor. Maar soms wil ik alleen maar rennen. De Gekke Vijf Minuten noemt het vrouwtje dat. Dan ren ik alleen maar rondjes door de kamer tot ik moe word. En daarna ga ik lekker bij een van mijn baasjes zitten hoor, lekker slapen.
Want slapen doe ik ook nog steeds heel graag. En als ik aan het rennen ben, dan krijgt het vrouwtje me niet goed op de foto, stiekem vind ik dat wel grappig, ze doet zo haar best. Maar als ik slaap dan ben ik heel schattig, en dan lig ik wel stil voor een foto. Daarom sta ik slapend op de meeste foto’s, maar eigenlijk ben ik heel erg actief hoor.
Wist je dat ik zelfs een Instagram account heb? Voor alle schattige foto’s van mij kun je me hier volgen! Tot de volgende keer!

8 gedachtes over “#Pupdate! Nina 4 weken bij ons

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.