Kerstversiering!

kerstIeder jaar kijk ik weer uit naar de gezelligheid van de kerstversiering in huis. Ik hou van de sfeer en de vele lichtjes. Maar stiekem zie ik er ook altijd weer een beetje tegenop om het allemaal van zolder te trekken en in de woonkamer op te zetten. Maar dit jaar werd ik verrast: toen ik vanmiddag thuiskwam van het werk stond het kerstdorpje al klaar!

Naast het kerstdorp hebben we normaal ook nog een grote boom met een bonte stoet aan ballen, klokjes, vogeltjes en andere versiering, maar dit jaar twijfelen we of we hem op gaan zetten. Het kost ontzettend veel tijd, en bovendien hebben we Nina, die ik er nog wel voor aan zie om te proberen naar de top te klimmen. En veel tijd om ervan te genieten is er ook niet, zo veel zijn we niet thuis eigenlijk. Dus waarschijnlijk blijft het dit jaar bij het kerstdorpje, maar daar ben ik al heel blij mee.

img_7026

We hebben alles dit jaar op het dressoir gezet, en daardoor lijkt het veel minder dan andere jaren. Het tafeltje waar het normaal gesproken op staat is een stukje kleiner. Geen probleem, alleen maar een excuus om nieuwe huisjes aan te schaffen. Ik heb er toch altijd al moeite mee om niks te kopen.

img_7025

En ja, daar staat toch nog een klein kerstboompje, die hoort er gewoon bij. Hij is rood met zilver, en we hebben ook nog een kersttak met rood en zilver. Aan versiering geen gebrek dus, al mis ik de grote boom wel een beetje. Wie weet bedenk ik me nog.
Ik wilde eigenlijk nog een mooie overzichtsfoto maken waar het geheel op staat, maar ik kreeg het niet mooi op de foto. Daarnaast hebben we een spiegel op de achtergrond, dus bij iedere toch al slechte foto stond ik er zelf bij in beeld. Ik heb het opgegeven.

Heb jij de kerstversiering al staan?

 

9 gedachtes over “Kerstversiering!

  1. Wat leuk! Wij hebben ons huis afgelopen zondag kerst-proof gemaakt, maar zo gezellig als dat het in NL was is het hier niet vind ik. Hier is alles zo ontzettend kitscherig namelijk. Ik heb zakken vol van dat spul van mijn schoonmoeder gekregen en is niet echt mijn stijl, maar wel aardig om ten minste wat neer te zetten. Ik heb ook veel nieuw gekocht en ben tevreden nu!

    Like

  2. Ja, ergens denk ik ja, maar qua kat en ruimte en dat ik het alleen moet doen, nee, al jaren niet meer, hahaha Maar gelukkig bij familie wel en ergens zal er ook nog wel een mooi kerststukje komen op de tafels, maar dat is het dan straks šŸ˜‰

    Heel erg mooi, sfeervol lieverd!

    X

    Like

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.