Waarom gisteravond gewoon stom was…

36687_stomGisteravond had ik er gewoon even zwaar de balen in. Niks deugde, en alles was stom. Van pure ellende ben ik maar heel vroeg naar bed gegaan, klaar met die avond. Maar waarom was het nou zo stom? (He, dat rijmt…)

  • Het internet deed het slecht. Dan was er wel even verbinding, dan weer niet. Soms op de telefoon wel en op de laptop niet, of andersom. Alles maar resetten, maar dat duurt zo lang.
  • Het internet hield er helemaal mee op. Geen beginnen meer aan, er bleek gewoon een storing in de regio te zijn. Tja, normaal zou ik dat nog niet eens zo’n probleem vinden eigenlijk, ik zit ’s avonds graag met een boek op de bank in plaats van met de laptop. Maar uitgerekend gisteravond had ik het één en ander wat ik wilde doen. Zoiets komt altijd op een verkeerd moment.
  • Bij gebrek aan internet ging ik maar aan de slag met mijn kleurenpuzzels. Voor wie ze kent, zwart is een kleur die in bijna iedere puzzel wel terugkomt. En raad eens welke stift helemaal op was? Ik had er nog wel twee. Allebei leeg.
  • Bij hoge uitzondering trok ik eens een zak chips open. Lang geleden, ik wilde maar een beetje en ik had er echt heel veel zin in. Blijkt dat er maar voor de helft chips in zat. De helft was gewoon lucht. Waar betaal ik eigenlijk voor?

Gelukkig hielp het om op tijd naar bed te gaan, een goede nacht te maken en energiek weer wakker te worden. Zulke stomme momenten duren meestal niet zo lang, en de volgende dag was alles al weer veel beter.

4 gedachtes over “Waarom gisteravond gewoon stom was…

  1. Als het internet hapert, dan heb ik er ook de balen in hoor, vooral als ik wil bloggen. Soms doet alles het dan weer, begin ik hoopvol met bloggen en hapert die weer. Dat is zo tijdrovend en energiezuigend. Nog irritanter is het dan als iemand op Twitter zegt: dan heb je mooi tijd om een boek te lezen. Vaak denk ik dan, ‘bemoei je er niet mee, ik wil niet lezen, ik wil bloggen!’ Dus ja, ik snap je helemaal 🙂

    Like

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.