Films gezien in oktober

In oktober heb ik best veel films gezien voor mijn doen. Het was een drukke maand, en ik vind het dan fijn om ’s avonds gewoon even niks te moeten en lekker een film aan te zetten. Deze films zag ik deze maand.

The Matrix
Een oudje, ik heb hem gezien toen ik vijftien of zestien was, minstens dertien jaar geleden dus. Ik kon me er weinig van herinneren, behalve dat ik hem ontzettend vaag vond. En dat afluisterding op pootjes ben ik ook nooit vergeten.
Toevallig zag ik er iets van voorbij komen en daardoor kreeg ik het idee om hem weer eens te kijken. Ik kon hem nu stukken beter volgen dan toen. Ik vond het de eerste keer al een goede film, nu ik hem beter snapte vond ik hem nog beter.

The Matrix Reloaded
Na het eerste deel wilde ik de volgende delen ook wel zien, die had ik nog niet eerder gezien. Ik vond hem nog steeds goed, en het geeft nog wat meer uitleg, maar het eerste deel was beter.

The Matrix Revolutions
Het laatste deel, en ook de minst interessante vond ik. Niet slecht, maar met minder actie en spanning, het eerste deel is wel meteen het beste vond ik.

Angels and demons
Die was laatst een zaterdag op televisie, maar toen was ik niet thuis. Maar door de reclames werd ik wel getriggerd om te kijken. The Da Vinci Code vond ik een topfilm.
Deze was ook erg goed. Lekker spannend, en tot het eind zat ik helemaal op het verkeerde been.

Fifty Shades of Grey
Ik had de boeken wel allemaal gelezen, maar de film had ik nog niet gezien. Geen hoogstandje, maar een lekkere feelgood film voor na een drukke dag.

Welke films heb jij de laatste tijd gezien?

4 gedachtes over “Films gezien in oktober

  1. De Matrix blijft geweldig. Een tijdje terug heb ik ze ook weer allemaal achter elkaar gezien. Die laatste film vond ik echt een verschrikking. Ik heb hem niet eens uitgekeken. De laatste film die ik in de bioscoop heb gezien is Sully. Daar was ik zwaar van onder de indruk. Ik zag hem in Bangkok in een Imax bioscoop, dat maakte het nog intenser.

    Like

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.