Review: sporthaarbandjes van Trishabands

img_6103Een tijdje geleden kwam ik op Facebook op een advertentie voor de sporthaarbandjes van Trishabands. Ik had al wel een haarband, maar die heeft nogal de neiging om uit te zakken, en dat is natuurlijk niet handig tijdens het sporten. De advertentie beloofde dat deze haarbanden niet uit zouden zakken, dus mijn nieuwsgierigheid was gewekt. Zou dat echt zo zijn?

Op de website kun je kiezen tussen drie maten, 10 mm, 20 mm en 25 mm. Omdat ik de kleintjes zelf het leukst vond bestelde ik er twee van 10 mm, een felroze en een ‘Shiny Silver’. De volgende dag had ik ze al in huis.
Het enige wat ik eigenlijk wel jammer vond was dat de zilveren niet echt shiny silver was maar meer shiny wit. Ik heb bij het bestellen getwijfeld tussen de zilveren en de gouden, en achteraf had ik eigenlijk toch liever de gouden gehad. Dat neemt niet weg dat deze ook leuk is hoor.
img_6102Ik heb ze inmiddels beiden gedragen, maar behalve de kleur zit er natuurlijk geen verschil in de bandjes. Hoewel, toen ik de roze vanmorgen voor het eerst droeg leek het er even op dat hij wel degelijk uitzakte. Maar ik kwam er al snel achter dat ik hem binnenstebuiten droeg.
Dat maakt dus wel verschil, je hebt een binnenkant en een buitenkant. De buitenkant is glad en fel van kleur, of als je er één met glitters hebt dan zitten daar de glitters, en de binnenkant is wat doffer en stroef, dat is ook de reden dat hij niet uitzakt.
Want uitzakken doen ze dus echt niet. Ik kon het bijna niet geloven, maar ze blijven perfect zitten, hoe lomp ik ook doe.
Ik ben enthousiast, en omdat er zoveel leuke kleurtjes en designs zijn wil ik er stiekem nog meer. Maar misschien is dat een beetje overdreven.
Ik word trouwens niet betaald om deze review te schrijven. Ik heb beide bandjes zelf gekocht en betaald, maar ze bevallen zo goed dat ik het toch graag wilde delen.

14 gedachtes over “Review: sporthaarbandjes van Trishabands

 1. Haha grappig dat je erbij zet dat je er niet voor betaald wordt. Ik zat me inderdaad al af te vragen of het zo’n “samenwerking” was toen ik begon te lezen, maar door je opmerking over de kleur die niet helemaal klopte had ik al zo’n vermoeden dat het toch niet zo was 😉

  Staat je leuk! (Ik zie er uit als een kale koe met zo’n ding…)

  Like

   1. Snap ik. Ik begin er sowieso niet aan, want ik wil niet dat een ander bepaalt wat er op mijn naam ergens komt te staan.

    Like

 2. Ik heb vroeger meerdere haarbanden gebruikt voor het sporten maar die werkte voor geen ene meter. Deze klinken wel goed, helaas zit ik niet meer op een sport waarbij dat nodig is.
  Liefs,
  Ellss

  Like

 3. Handig! Dat is eigenlijk ook wel wat voor mij… Ik sport vaak en mijn pony haren zitten dan regelmatig in mijn gezicht. Fijn dat ze goed blijven zitten. Ik vraag me af of dat voor mij ook zo zou zijn, daar ik best een klein hoofd heb? Gonna try!

  Like

 4. Kijk en als ik een review maak, is dat exact hetzelfde, dan doe ik dat omdat ik het zelf wil, en niet omdat… hahaha

  Fijn dat ze blijven zitten, ook ik heb in het verleden al zoveel geprobeerd, maar nu heb ik ze niet meer nodig, hahahaha zul je altijd zien 😉

  X

  Like

 5. Fijn dat ze goed blijven zitten! Ik heb er één maar ik wil er meer, ik vind het ontzettend fijn tijdens het hardlopen.

  Like

 6. Leuke review! Ik heb eerder het probleem dat er zweet in mijn ogen drupt tijdens het lopen, daar zullen deze bandjes niet tegen helpen. Maar zo’n zweetband zie ik ook niet echt zitten haha!

  Like

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.