Afgelopen week… #58

hgjr

Iedere week maak ik een overzicht van de afgelopen week. Wil je weten hoeveel stappen ik gezet heb of wat ik deze week gedaan heb? Lees dan snel verder.

♥ Afgelopen week in eten:
We haalden voor het eerst sinds lange tijd weer eens chinees, we aten een avond bloemkool, en een keer spinazie. Ook at ik verse vis en op het werk een ouderwetse salade.

Afgelopen week in dagelijkse dingen:
Wat heb ik maandag ook al weer gedaan eigenlijk? Oh ja, ik werkte een dag extra omdat mijn collega vakantie had. Geen probleem, dat betekent natuurlijk ook extra inkomsten. Dinsdag was ik ook aan het werk, daar valt ook niet veel over te vertellen.
Woensdag was mijn vrije dag. Ik sliep wat uit en in de middag ging ik schminken op een kinderfeestje, erg gezellig. In de avond besloten we spontaan naar de sauna (bijna) om de hoek te gaan.
Donderdag en vrijdag was ik weer aan het werk, en zaterdag brachten we een bezoekje aan de gezondheidsbeurs.
Vanmiddag kwam mijn zus nog langs met haar gezin voor mijn verjaardag, omdat ze op de dag zelf niet konden komen. Het heeft de hele dag gesneeuwd, maar pas aan het eind van de dag bleef het een beetje liggen. Het ziet er wel mooi uit, maar van mij had het niet gehoeven als ik eerlijk ben.

img_5278

Afgelopen week in stappen:
58.428

Afgelopen week werd ik blij van:
Een verrassing op mijn bankrekening, een gezellige dag uit, lekker lezen op de bank, een stormachtige lunchwandeling, thee, nog een keer mijn verjaardag vieren, goed nieuws voor een van mijn collega’s.

Afgelopen week in sport:
Helaas was het carnavalsvakantie, dus geen derbytraining. Wel regelmatig wandelen, yogafilmpjes en losse oefeningen.

Afgelopen week las ik:
Ik las Het Rosie Project uit, recensie volgt nog, en ik begon meteen in ‘Het meisje in de trein’.

♥ Afgelopen week schreef ik:
Ik deelde een update over mijn strijd tegen de kilo’s, schreef over een spelletje wat ik ontdekte, reviewde mijn nieuwe yogamat, plaatste nog een letter uit mijn persoonlijke alfabet en deed verslag van mijn bezoek aan de gezondheidsbeurs.

Hoe was jouw week?

2 gedachtes over “Afgelopen week… #58

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.