Spam je blog en strooi met complimentjes! 

TulipsDit idee heb ik bij verschillende bloggers gezien, maar de laatste tijd kom ik het nooit meer tegen. Jammer, want het is zo leuk! En omdat het al meer dan een jaar geleden is dat je bij mij mocht spammen ga ik hem er gewoon weer in gooien. Spam je blog met een twist!

Ik vind het altijd leuk om nieuwe blogs te ontdekken. Vandaag mag je hier je blog spammen. Deel je link en vertel iets over jezelf en je blog. Waar schrijf je over en waarom is jouw blog het bekijken waard?

Maar: als je meedoet en je link spamt, kijk dan ook even op de blog van degene die voor jou heeft gereageerd en geef diegene een compliment over zijn/haar blog!

Voor degenen die ik al ken, jullie mogen natuurlijk ook meedoen, misschien ontdekken anderen jullie zo ook.

Spammen maar!

20 gedachtes over “Spam je blog en strooi met complimentjes! 

 1. Hii! Ik ben Eliza En blog op withacupoftea mijn dagelijkse ‘spannende’ belevenissen. Je las mij eerder dan ik jou, maar ik ben erg blij dat ik er een keer aan dacht om een kijkje te komen nemen ;). En het blog boven mij staat echt vol met hele leuke creatieve dingen, en daarnaast vind ik de lay out erg leuk. En heeft ze een erg fijne schrijfstijl 🙂

  Geliked door 1 persoon

 2. Hoi, wat leuk dat we mogen spammen. Allereerst wil ik tegen Demi zeggen dat ik het supercool vind dat je verhalen schrijft. Ik heb op het moment helaas niet de concentratie om je wat langere verhalen te lezen maar vind wat ik to tnu toe gelezen heb wel heel leuk. IK vind je know me quiz ook heel grappig.

  Nu ik. Ik ben Astrid en ik blog in het Nederlands op http://blogvanastrid.com/ (ik blog ook in het Engels, die link staat bij mijn naam). Mijn blog is een persoonlijk blog over het leven met verschillende beperkingen (autisme, blindheid en een psychische ziekte). Ik schrijf ook over lifestyle, psychologie en gezondheid. Omdat ik blind ben, doe ik weinig met fotografie. Ik vind het leuk om informatie te delen over d eonderwerpen die mij interesseren.

  Like

 3. Oeps, Lies was me voor. Nou, dan ook even een compliment aan jou Lies! Je schrijft hele leuke stukken. Ik wist helemaal niks over het werken in een callcenter en vind het interessant om hierover te lezen (je één-na-laatste post).

  Like

 4. Wat een tof idee! Astrid wat ben jij open over jezelf op je about pagina en ook tof dat je blog in het Engels is. Mijn blog is http://www.ikwordvrolijkvan.wordpress.com, ik heb in juni deze blog opgestart. Het is een persoonlijke blog over ten eerste dingen waar ik vrolijk van word en andere onderwerpen die ik intressant vind en waarvan ik hoop dat andere ze interessant vinden. Zo heb ik ook bijvoorbeeld geschreven over de periode waarin ik depressief was enz 🙂

  Like

 5. Wat super leuk om te spammen. Jij komt al regelmatig bij mij op bezoek en andersom. Toch ga ik even spammen.

  Ik ben Saskia en blog op http://versassing.nl/ . Dit is een van alles en nog wat blog. Ik schrijf dus over alles wat mij bezig houdt. Dus ook over mijn werk bijvoorbeeld in de wijk als verpleegkundige. En ik spam heel veel over mijn hondje.

  Complimenten voor Astrid (die staat nu boven mij). WOW wat een mooie blogs heb je en wat schrijf je lekker. En wat een interessante informatie. Ik leer er onwijs veel van, haha!

  Like

 6. Ah wat een leuk idee!
  Wij bezoeken elkaar al vaker maar ook ik ga even spammen.

  Ik ben Sher en ik maak vaak rare dingen mee die ik vervolgens met mijn lezers deel op http://www.gewoonsher.nl. Ik werd laatst nog beschuldigd door iemand dat ik naar aardbei stonk, dus zo heel gewoon ben ik dus ook weer niet.

  Saskia, wat een leuke blog! ik vind je layout heel leuk.
  Daarnaast vind ik je blognaam ook leuk en origineel!

  Like

 7. Altijd leuk om te mogen spammen! Mijn blog heet Marushi lifestyle (www.marushilifestyle.nl) En is een lifestyle blog met een vleugje beauty, fashion en amusement. Ik schrijf eigenlijk over van alles wat ik leuk of interessant vind.

  De blog van Nobody Else vind ik heel overzichtelijk en ene super mooie kleur (mijn lievelings hihi)

  Like

 8. Wat leuk! Mijn blog heet WritingMonique, en ik blog dagelijks DIYs en entertainment reviews.

  Marushi, ik vind jouw blog ZO leuk! Ga meteen je blog over katten en kerstbomen lezen nu! Ben zo nieuwsgierig!

  Like

 9. Wat leuk!
  Ik ben Monica en een zeer trotse moeder van 2 mooie meiden en 1 stoere jongen. Op mijn blog http://hetlevenvanalledag.wordpress.com neem ik Jou als lezer mee in ons leven.
  Dit kan gaan over
  *Hardlopen
  *Afvallen
  *Vaccin vrij leven
  *woensdag middag traditie
  *Bucketlist
  *uitdaging een jaar lang niets kopen
  En nog veel meer.

  Kom gerust een keer langs een bevalt het je wat? Volg mijn blog

  Like

 10. Wat een leuk initiatief! Ik ben ilona, ben 28 jaar en kom uit veldhoven. Ik ben een kleine, drukke vrolijke chaoot en ik ben net begonnen met bloggen. Ik heb geen vast onderwerp en schrijf over alles wat in me op komt of mij bezighoudt. Kom eens kijken op http://innerselfie.nl.
  Liefs Ilona

  Like

 11. Oh nu zie ik Sher hier met de goede url… als ze bij mij reageert dan krijg ik een niet werkend blog, hahaha mysterie opgelost!

  Ik doe even niet mee, maar wilde dit even melden, ik zie al meerdere bekenden ook, en wie ik al lees, schrijven of fotograferen goed en leuk en vind ik het gezellig daar, net als bij jou overigens 😀

  X

  Like

 12. Beetje laat, maar doe toch nog even mee.
  Innerselfie vind ik een mooie, frisse en rustige blog. Eerlijke uitstraling door het gebruik van groen in de titels en dat vind ik passend bij de naam van de blog.

  Mijn blog is: Biancaschrijft.nl en eigenlijk een allegaartje van mijn leven. Boeken, mijn blik op de wereld en nieuws, gadgets, dagje weg en mijn dieren. Kom gezellig langs.

  Like

 13. Leuk! Ik zat er ook aan te denken om dit te doen maar wil geen copycat zijn dus ik wacht nog even.

  Ik blog op http://www.thesfiles.nl over eigenlijk alles. Maandags komt er een weekoverzicht met foto’s van mijn #100HappyDaysOfSytse en verder heb ik geen vaste categorieën. Ik schrijf regelmatig beknopte boekrecensies en deel veel persoonlijk goed.

  I live for my dream volg ik al langere tijd. Ik vind de afwisseling fijn en de vormgeving nog veel fijner. Lekker clean. Daar houd ik van!

  Like

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.