Gelezen: Exit van Katy Regan

Het leven van de tweeëndertigjarige Caroline had erop vooruit moeten gaan nadat ze, drie maanden voor de bruiloft, haar verloving met Martin had verbroken. Met inmiddels een nieuwe to do list, een bloeiende carrière en een geheime minnaar heeft ze het toch maar mooi voor elkaar. Denkt ze. Totdat haar halfzusje Lexi van zeventien onverwachts op de stoep staat en per se bij Caroline in Londen de zomer wil doorbrengen. Gedurende de zomer tuimelen de elementen van Carolines leven (inclusief exen, minnaars, werk en familie) over elkaar en moet ze enkele beslissingen nemen om haar leven te beteren. De vraag is of dat gaat lukken met de aanwezigheid van haar zusje, die duidelijk iets te verbergen heeft en tegen wie ze zelf ook niet eerlijk is.

Voor het eerst sinds een tijdje heb ik weer eens een chicklit uit de kast gehaald. Ik vond chicklits altijd leuk om tussendoor te lezen, maar de laatste tijd merkte ik dat ik er een beetje op uitgekeken begon te raken.
Maar nu had ik weer een keer zin in een fijn luchtig verhaal. Exit had ik een tijdje geleden gewonnen, en het was er nog niet van gekomen om hem te lezen, dus de keus was snel gemaakt.

En ik werd niet teleurgesteld. Exit is heerlijk vlot en met humor geschreven. Hier en daar was het verhaal wel wat voorspelbaar, maar dat vond ik in dit genre niet storend. En gelukkig zaten er ook verrassende elementen in het verhaal.
Het boek leest fijn weg, en ik had geen moeite om in het verhaal te komen, en tijdens het lezen werd ik steeds nieuwsgieriger. Want wat is er nou met Lexi aan de hand?

Exit is aan te raden voor iedereen die wel eens een chicklit leest. Geen dertien-in-een-dozijn-chicklit, en Katy Regan heeft me een paar keer laten lachen.

Dit is geen gesponsorde post, met het schrijven van dit artikel verdien ik niets. Mocht je het boek willen bestellen zou ik het wel erg waarderen als je dit zou willen doen via één van de links in het artikel. Op die manier verdien ik een klein bedrag aan je aankoop, zonder dat het jou extra geld kost.

7 gedachtes over “Gelezen: Exit van Katy Regan

  1. Heerlijk zo een chicklit! Klinkt alvast goed! Ik mag er af en toe ook graag een tussendoor lezen. Heb er net een paar gelezen en ben nu dan weer aan het hevigere spul beginnen 😀

    Like

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.