Inspirerend geluk: Omgekeerde bucketlist

asdfeafg

Inspirerend geluk is het nieuwe project van Saskia, en het is een vervolg op haar eerdere project, Pluk Het Geluk. Ik heb meegedaan met Pluk Het Geluk, dus natuurlijk wilde ik dan ook mee gaan doen met het vervolg.

Dit is al weer de laatste Inspirerend Geluk-post. Wat een leuk project was dit om te doen.
Deze week gaat het over de omgekeerde bucketlist. Bijna iedereen weet wel wat een bucketlist is. Ik heb er zelf ook één. De omgekeerde bucketlist gaat juist om dingen die je al bereikt hebt, dromen die je al hebt waargemaakt, dingen die je gedaan hebt in je leven. Dingen die je al van je bucketlist hebt kunnen afstrepen.
Mijn eigen bucketlist is er nog niet zo lang. Maar als ik hem zo’n vijftien jaar geleden zou hebben opgesteld, zouden dit de dingen zijn die ik al had kunnen afstrepen.

♥ Mijn VWO Gymnasium diploma halen
♥ Mijn rijbewijs halen
♥ Op mezelf wonen
Skydiven
♥ Een tijdje in het buitenland wonen
♥ Vrijwilligerswerk doen
♥ Samenwonen
♥ Samen huisdieren nemen
♥ Een burlesque workshop volgen
♥ Leren stijldansen
♥ Paardrijden op het strand
♥ Mijn eigen auto hebben

Wat staat er op jouw omgekeerde bucketlist?

10 gedachtes over “Inspirerend geluk: Omgekeerde bucketlist

 1. Oh dat is een hele mooie indrukwekkende lijst, de mijne gaat niet zo indrukwekkend worden en om in het gareel te blijven, denk ik om hem ook morgen al te plaatsen, ik was even in de ban van de herfst natuurlijk van de week dat het maar bleef staan 😉

  Heb je nog even geduld? 😉

  X

  Like

 2. Mijn middelbaar diploma halen
  Bloggen
  Alleen op reis gaan
  Mijn rijbewijs halen
  Een dagboek bijhouden
  10 kilo afvallen

  Nou toch best een mooie denk ik zo! Vrijwilligerswerk heb ik gedaan, maar dat beviel me absoluut niet. Dus die zou ik er niet meteen opzetten aangezien het niet bevredigend was. Verder staan er nog best een hele hoop op de huidige to do&wish list 😀 Leuk stukje!

  Like

 3. Leuk om te lezen 🙂

  Een tijdje in het buitenland wonen had ik ook wel gewild, in combinatie met een studie.
  Nu ik al enige jaren samenwoon zal dat niet snel meer gebeuren 🙂

  Like

 4. Wat een goed idee, een omgekeerde bucketlist! Ik heb al best veel dingen bereikt die ik graag wilde bereiken, en heb gelukkig ook nog genoeg dingen die ik nog wil gaan doen. Waar ik nog steeds heel trots op ben, is dat ik ooit stage heb gelopen in Londen, dat was geweldig. Ik had het zelf geregeld en ik kende daar niemand, dus dat was best spannend. Heb er veel van geleerd! Over dat ik ooit zou samenwonen of kinderen of een eigen huis zou hebben, heb ik vroeger nooit echt nagedacht.

  Like

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.