Afgelopen week… #37

hgjr

Iedere week maak ik een overzicht van de afgelopen week. Wil je weten hoeveel stappen ik gezet heb of wat ik deze week gedaan heb? Lees dan snel verder.

♥ Wat ik (onder andere) gegeten heb:
Heerlijke verse boontjes, ik bakte een avond pannenkoeken, op het werk hadden ze één van mijn favoriete (niet zo heel erg gezonde maar wel erg lekkere) soepjes, de kaassoep, die ik compenseerde met een lekkere salade en een glas verse jus. Ik maakte ook vis, en we aten onze heerlijke champignonschotel.

Wat ik gedaan heb:
Gewerkt en geskate. Ik heb flink opgeruimd, en we hebben Snowie begraven. We gingen een avond naar de kermis in het dorp en ik voerde een best emotioneel, maar wel fijn, gesprek met een vriendin. Verder heb ik eigenlijk niet zo veel bijzonders gedaan deze week.

♥ Aantal stappen gezet volgens de Breeze app:
36279

IMG_4499

♥ Wat me blij maakte:
Mijn opgeruimde kledingkast, een lief berichtje, leuke nieuwe mensen, gekke sprongetjes van onze nieuwe aanwinst.

Wat ik aan sport gedaan heb:
Een fijn rondje hardlopen, ik had geen zin, maar het werd één van mijn beste rondjes. Derbytraining natuurlijk, een lekkere wandeling en mijn losse oefeningen en het schema.

Waar ik over schreef:
Ik schreef over Snowie, die in het weekend overleed, maakte de laatste post over de #groeifactor, gooide mijn hele kledingkast overhoop en schreef over passie.

Hoe was jullie week?

10 gedachtes over “Afgelopen week… #37

 1. Ja Snowie, zelfs ik heb aan hem gedacht of haar, nu begraven dus. En toch nog een goede week verder gehad en dat vind ik dan weer fijn om te lezen.

  Mijn week was wat rustig en sloot mooi af met vrijdag Roos hier dus en vandaag even verplicht erop uit om aan mijn belofte te voldoen, de katten van mijn vrienden even bezoeken en voeren en zien of alles goed is, om vervolgens via what’s app even wat foto’s van hun poezen te versturen helemaal naar Ierland waar zij nu nog zitten, hahaha Het was heerlijk om even buiten te zijn vandaag.

  X

  Like

 2. Klinkt goed!
  Ik ben altijd bezig met opruimen, of zo voelt het. Maar dat is ook omdat ik nooit echt iets afmaak. Ik ben begonnen aan de keuken, moet nog 3 kastjes, maar inmiddels kan ik weer overnieuw beginnen. Ik ben beginnen aan mijn kledingkast, ook niet afgemaakt…

  Like

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.