Gelezen: De Babymakelaar van Marelle Boersma

Het leven van musicalster Femke van Dam is bijna volmaakt. Alleen haar grote kinderwens is onvervuld. Ze ziet zich gedwongen haar toevlucht te nemen tot het illegale circuit van commercieel draagmoederschap. Maar het wordt haar al snel duidelijk dat in de wereld van de babymakelaar andere regels gelden. Als haar echtgenoot bij een raadselachtig ongeluk om het leven komt, beseft Femke dat ook haar ongeboren kind gevaar loopt…

Op de Libelle Zomerweek kocht ik vier thrillers en De Babymakelaar was daar één van. Het was een boek wat al lang op mijn lijst stond om te lezen. Ik had er veel goede verhalen over gehoord en was erg nieuwsgierig. Niet zo gek dus, dat dit het eerste boek van de vier was die ik pakte.

Mijn verwachtingen van het boek waren dus best hoog, maar gelukkig werd ik niet teleurgesteld.
Het verhaal was boeiend en meeslepend, bij ieder hoofdstuk wilde ik door naar de volgende bladzijde, verder lezen, weten hoe het afloopt. De spanning werd goed opgebouwd, en pas tegen het eind van het boek werd duidelijk wie de mysterieuze babymakelaar was en viel alles op zijn plaats.

De Babymakelaar vind ik zeker een aanrader als je van thrillers houdt. Hij is niet zo heel dik, dus ik was er snel doorheen, maar dat vond ik niet erg.

Hou jij van thrillers?

Dit is geen gesponsorde post, met het schrijven van dit artikel verdien ik niets. Mocht je het boek willen bestellen zou ik het wel erg waarderen als je dit zou willen doen via één van de links in het artikel. Op die manier verdien ik een klein bedrag aan je aankoop, zonder dat het jou extra geld kost.

6 gedachtes over “Gelezen: De Babymakelaar van Marelle Boersma

  1. Nee na HP, heb ik het geloof ik als vanzelf afgezworen, zit ik mij nu te bedenken, niet helemaal waar, Da Vinci Code was die er nu voor, tijdens of erna… dat is mijn laatste, daarna dacht ik, ik ga verder maar kwam er niet doorheen, en nog niet.

    Dit klinkt overigens wel goed!

    X

    Like

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.