Afgelopen week… #18

Naamloos

Iedere week, op zondag, maak ik een overzicht van de afgelopen week. Wil je weten hoeveel stappen ik gezet heb of wat ik deze week gedaan heb? Lees dan snel verder.

ā™„ Wat ik (onder andere) gegeten heb:
Bitterballen! En lekkere champignonschotel, verse sperzieboontjes, spinazie en als joker had ik een lekkere triple chocolate chip cookie.

ā™„ Wat ik gedaan heb:
Kinderen schminken op bevrijdingsdag, de dag daarna genieten bij de Zwaluwhoeve. Verder veel gesolliciteerd en veel in huis gedaan.

ā™„ Aantal stappen gezet volgens de Breeze-app:
13578. Maar dat klopt van geen kant, want ik had regelmatig mijn telefoon niet bij me, en dan telt hij natuurlijk ook geen stappen.

ā™„ Wat me blij maakte:
Het heerlijke weer aan het eind van de week, ons fijne dagje ontspannen, acht jaar samen zijn, skaten, de konijnen.

ā™„ Wat ik aan sport gedaan heb:
Alleen derbytraining en losse oefeningen. En ik heb nog wel een flink aantal baantjes gezwommen in de Zwaluwhoeve.

ā™„ Waar ik over schreef:
Ik schreef waarom ik stil was tijdens dodenherdenking, vulde Sammie’s Sharing is Caring-tag in, deelde mijn favorieten op Tumblr, en op zaterdag deelde ik weer een aantal leuke links.

11 gedachtes over “Afgelopen week… #18

      1. Heb ik iets gemist? Ik dacht dat je contract verlengd was. (Sorry, volgt 20344 bloggers en wil wel eens iets door elkaar halen)

        Like

      2. Geeft niks, kan gebeuren šŸ™‚ In januari kreeg ik na mijn tijdelijke functie een ‘vast’ plekje, maar helaas moesten er meerdere uitzendkrachten alsnog vertrekken, en daar was ik er 1 van. Vorige week vrijdag was mijn laatste werkdag.

        Like

Klets gezellig mee

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.