Afgelopen week… #16

Iedere week, op zondag, maak ik een overzicht van de afgelopen week. Wil je weten hoeveel stappen ik gezet heb of wat ik deze week gedaan heb? Lees dan snel verder.

♥ Wat ik (onder andere) gegeten heb:
Verse worteltjes met doperwten, verse sperziebonen, spinazie en een keer lasagna. Met de lunch genoot ik nog even van de saladebar op het werk. En we kregen zomaar een heerlijke appelflap die ik niet kon weerstaan. Hij was nog lekker warm!

♥ Wat ik gedaan heb:
Veel in huis weer. Opruimen, schilderen, in de tuin nog veel opgeruimd. Verder werken en sporten en ik maakte een paar kleurplaten af. Gisteren had ik praktijkles en ging ik ’s avonds naar een ladiesnight. En ik kon het niet laten even een paar sprongetjes te maken op het hinkelpad wat de buurtkinderen gemaakt hadden.

♥ Aantal stappen gezet volgens de Breeze-app:
23055

Wat me blij maakte:
Het was heerlijk weer, en ik was veel vrij om er van te genieten. Het resultaat van alles wat we in huis hebben gedaan is ook om blij van te worden.

IMG_3735

Wat ik aan sport gedaan heb:
Derbytraining! Eindelijk kon het weer, vorige week was ik natuurlijk in het ziekenhuis, en de week daarvoor was het Pasen. Verder heb ik twee Zumba-lessen gedaan en mijn losse oefeningen.

Waar ik over schreef:
Ik vulde de Blogmannen-tag in, plaatste een Ask Me Anything, schreef over mijn skydive, en kletste nog een eind weg.

Hoe is het met jullie?

11 gedachtes over “Afgelopen week… #16

  1. Oh vet! Ik heb 1,5 jaar geleden in het ziekenhuis gelegen op een kamer met een ander meisje die ook aan Rollerderby deed, in een team in Antwerpen. Echt een stoere sport vind ik dat! Powerrrr!

    Like

  2. Ik ben nog altijd aan het herstellen van het concert van afgelopen woensdag, dat klinkt gek, maar ik heb best wel mee staan hossen waardoor pezen bij mijn knieën een knal hebben gehad, hahaha mijn fysiotherapeut vond het wel interressant zei hij, kon hij weer iets mee, wat ik in de komende week dan wel weer ga merken 😉

    Like

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.