Review: Pixum foto op canvas

Een van de dingen op mijn Day Zero lijst was het afdrukken van een foto op canvas. Helaas was dat een doel wat ik niet binnen de tijd behaald heb, het kwam er maar niet van.
Toen Pixum mij benaderde of ik een foto op canvas zou willen reviewen hoefde ik dan ook niet lang na te denken. Natuurlijk wilde ik dat!
De keuze voor de foto was dan ook snel gemaakt, want die had ik al lang in mijn hoofd.

IMG_3303Bestellen op de site van Pixum is eenvoudig. Het enige wat ik een klein nadeel vond was dat de buitenste randen van de foto weg vielen bij het uploaden. Dat is natuurlijk omdat de foto ook om het frame gevouwen wordt, maar daar had ik van tevoren niet bij nagedacht. Een deel van de hoofden zou dus weg komen te vallen, maar gelukkig heb ik dat op kunnen lossen door hem te uploaden met een witte rand er om heen. De witte rand is zoals je kunt zien perfect aan de achterkant van het frame terecht gekomen, en onze hoofden staan volledig op de voorkant van het canvas.
Na het uploaden en naar wens bewerken was het een kwestie van het doorlopen van eenvoudige stappen om ervoor te zorgen dat de foto bezorgd zou worden.

Een paar dagen na het plaatsen van de bestelling werd hij bezorgd, en wat was hij mooi geworden.IMG_3302-0Ik ben blij met het resultaat. De foto komt mooi over op het doek en is absoluut niet wazig of vlekkerig geworden en de canvas ziet er netjes uit.
De zak hebben we er nog even netjes om laten zitten tot we weten waar hij komt te hangen, want daar twijfelen we nog een beetje over. En het papiertje er op? Tja, Lief wil nog steeds niet met zijn hoofd op internet verschijnen, dus dat respecteer ik. Jullie zullen het moeten doen met mijn hoofd.

Ik ben erg tevreden over dit product en de service van Pixum. En op de site heb je zoveel keus in fotoproducten dat ik meteen zin heb om nog meer te gaan bestellen.

Heb jij wel eens iets besteld bij Pixum?

sponsoredpixumDeze review bevat uitsluitend mijn persoonlijke en eerlijke mening over dit product.

10 gedachtes over “Review: Pixum foto op canvas

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.