Wie wil er een kerstkaart?

kerstkaart_kerstballen-300x286Een paar jaar geleden alweer stuurde ik enkele van mijn lezers een kerstkaartje. Ik vind het altijd erg leuk om post te versturen en te ontvangen, dus dit jaar ga ik het gewoon weer doen!
Zou jij het leuk vinden om een kerstkaartje van me te krijgen? Stuur dan je adres naar info@jennnsfigments.com onder vermelding van ‘kerstkaartje’ of iets dergelijks, zodat ik weet waar het voor is. Ik zal natuurlijk voorzichtig omgaan met je gegevens.
Een kaartje terugsturen mag natuurlijk altijd, leuk zelfs, maar is zeker niet  verplicht.
Het is geen wedstrijd, iedereen die zich opgeeft mag ook echt een kaartje verwachten. Tenzij de post besluit om ze op te eten of op een andere manier te laten verdwijnen natuurlijk, daar kan ik niks aan doen.

Advertenties

6 thoughts on “Wie wil er een kerstkaart?

Add yours

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: