Mijn persoonlijke alfabet: G

7rf G 24In mijn persoonlijke alfabet ga ik het hele alfabet af en geef per letter een aantal woorden die op mij slaan. Deze keer is de letter G aan de beurt.

Genieten – Genieten vind ik heel belangrijk in het leven. Ik kan ontzettend genieten van grote en kleine dingen. Een wandeling in de natuur, een dagje uit, een lief compliment.

Gevoel – Als je hooggevoelig bent speelt gevoel automatisch een grote rol in je leven. Gevoel kan heel intens bij me binnen komen, of het nou van mezelf is of van een ander. Soms zelfs zo dat ik twijfel of het van mezelf is of van iemand die dicht bij me staat, maar dat is lastig uit te leggen als je het niet zelf ervaart. Maar hoe dan ook, het hoort bij me, en al kan het een last zijn, het kan zeker ook een zegen zijn. Dat hangt weer samen met het genieten, het zijn tenslotte niet alleen vervelende gevoelens. En daarbij kan het ook nog eens handig zijn, ik prik heel snel door een masker heen.

Geloof – Ik ben niet iemand die er ontzettend mee te koop loopt, maar geloof speelt ook een belangrijke rol in mijn leven. Het geeft me steun, houvast, hoop. Ik ben christelijk opgevoed en daar ben ik altijd achter blijven staan.

Goudvis – Een deel van onze beestenboel. Op dit moment hebben we er twee. Je kunt ze niet aaien, niet knuffelen en niet vasthouden, maar toch vind ik ze leuk.

 

9 gedachtes over “Mijn persoonlijke alfabet: G

  1. Vissen zijn super leuk! Wij hebben een aquarium met witvis erin en een vaas met guppen. We hadden eerst ook baarsjes maar die zijn helaas dood.

    Like

  2. Leuk! Ik vind vissen altijd heerlijk om naar te kijken. Hou ook echt van die hele grote aquariums waarin allerlei soorten vissen te zien zijn. Dan kan ik zo een stoel pakken en er een uurtje voor zitten. Heerlijk ontspannend!

    Like

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.