Currently… #1

CIMG0760Reading
‘De Reiziger Serie’ van Diana Gabaldon. Heerlijke boeken. Mijn ouders waren altijd lid van de boekenclub, en ik had deze boeken al een eeuwigheid geleden zien staan in de catalogus. Toen ben ik er nooit aan begonnen, maar nu ik ze aan het lezen ben weet ik niet meer waarom niet. Hier kun je lezen waar de boeken over gaan.

Watching
Ik had het volgens mij al eerder laten vallen, maar ik ben op dit moment bezig met het ‘herkijken’ van 7th Heaven, een oudere serie. Vroeger bleef ik er voor thuis of nam ik het op, maar helaas hebben ze nog niet de helft van de seizoenen uitgezonden in Nederland.
Daarvoor heb ik alle seizoenen van Charmed en Awkward bekeken en ik heb nog een waslijst aan series die ik nog wil zien, dus voorlopig ben ik nog niet klaar met kijken.
Een guilty pleasure van me is GTST, dat volg ik ook nog trouw iedere dag. Opnemen hoeft niet meer, tegenwoordig kunnen we terugkijken.

♥ Loving
Lief, Tony’s Karamel en Zeezout, de konijnen, mijn fantastische nieuwe schoenen, (hard)lopen, me-time en jullie natuurlijk.

♥ Drinking
Vooral heel veel water en thee, maar op zijn tijd geniet ik ook van een kop koffie of een wijntje. Of ik verwen mezelf met een warme chocomel.

♥ Wishing
Ik heb zin in de Sinterklaastijd, ondanks alle discussies. Ik heb zin ook zin in de kerst. Ik hoop dat ik een mooie activity tracker in mijn schoen zal vinden, maar ik ben bang van niet.
Heel idealistisch en onrealistisch misschien, maar ik zou ook graag willen dat het eens ophoudt met alle oorlogen en ellende in de wereld.

♥ Eating
Op het moment een schaaltje yoghurt met een banaan. Als avondeten hadden we rode kool met appel, aardappel en braadworst. Vinden jullie het leuk om af en toe een eetdagboek te zien?

Enjoying
Mijn nieuwe lay out, mijn werk en vrije tijd. Echt, als je werkt ga je je vrije tijd extra waarderen.

20 gedachtes over “Currently… #1

  1. Ik was je nieuwe lay-out al zo gewoon dat ik me afvroeg wat er veranderd was!
    Outlander is echt een geweldige boekenserie! Ik denk dat ik alles wat er al van was gelezen heb. En nu slaag ik er maar niet in om de televisieserie te bekijken… Idem met Game of Thrones (boekenserie is trouwens Song of Ice and Fire, gekke televisiemakers ook!)

    Like

  2. Leuke blog! Van die schrijver heb ik nog nooit gehoord, zal eens op die link kijken… Leuk die oude series. 7th Heaven keek ik vroeger ook altijd 😉 Party of Five volgde ik toen ook. Het grootste deel van de dag drink ik ook thee en inderdaad. Als je werkt, geniet je nog meer van je vrije tijd!

    Like

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.