November mini-bucketlist: Happy new month!

novemberEigenlijk is het intussen al twee november, maar gisteren had mijn verbinding er helemaal geen zin in. Er was wel een beetje verbinding, maar zo tergend langzaam dat het niet te doen was. En het grootste deel van de avond was het er helemaal niet, dus dan de mini-bucketlist maar een dagje later. Tijd voor een terugblik op de afgelopen maand. Wat ging die snel voorbij!

♥ Ik wilde de No Buy Challenge halen. En dat is me gelukt. Ik had mezelf enkele uitzonderingen gegeven, en buiten die uitzonderingen is het me gelukt om helemaal niks nieuws te kopen. Sterker nog, ik vond het niet eens zo heel erg moeilijk.
♥ Ik wilde een mooi herfststukje maken voor in de woonkamer. Ook dat is gelukt, foto’s volgen één dezer dagen want mijn plan was om er een leuke DIY van te maken.
♥ Die vervelende administratie, die is helaas blijven liggen. Niet dat ik niks bij houd en mijn post niet open maak hoor. Maar alles waar ik klaar mee ben komt op een grote stapel te liggen die ik hoognodig eens moet uitzoeken. Daarnaast heb ik altijd alles bewaard, dus ik heb van de afgelopen acht jaar ordners met dingen die ik helemaal niet meer hoef te bewaren. Maar ik vind het zo’n vreselijke klus dat ik me er nog niet toe heb kunnen zetten.
♥ En dan had ik nog het doel om tien kilometer te wandelen. En dat is ook gelukt. Lang leve de lunchwandelingen!

Voor de maand november hou ik het heel rustig met mijn doelen, eigenlijk heb ik er maar één en dat is natuurlijk:

NaNoWriMo halen!

♥ Nou vooruit, de tien kilometer wandelen hou ik er ook in. Die was lekker haalbaar en het is wel erg fijn om regelmatig buiten te zijn.

8 gedachtes over “November mini-bucketlist: Happy new month!

  1. Klinkt als een goede maand en ik vind het knap dat je niets hebt gekocht buiten je uitzonderingen. Heb je hier trouwens ook iets over geschreven? Ben namelijk ontzettend benieuwd

    Like

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.