Newsflash: werken, beweging en kleuren voor volwassenen

fgSoms heb ik dingen te vertellen waar ik geen apart blogje aan ga wijden maar die ik toch wil delen. Deze dingen komen voorbij in de Newsflash.

♥ Ik ben dus nu een week aan het werk, en manmanman wat is dat weer wennen zeg! Ik heb echt wel een beetje een ritme aangehouden terwijl ik thuis zat en heb zeker niet iedere dag uitgeslapen, maar toch is iedere dag verplicht om zeven uur opstaan wel weer even omschakelen. En dan alle informatie die er op je af komt, dat is toch behoorlijk veel. Best vermoeiend dus eigenlijk. Maar wel erg leuk hoor, fijn om weer iets om handen te hebben en ook erg leuk om weer contact te hebben met collega’s.

♥ In de BodieBoost community worden iedere maand één of meerdere challenges gehouden op het gebied van Mind, Sport of Food. En komende maand is de sportchallenge opgezet door… mij! Ik heb voor de maand november een sportschema in elkaar gezet met korte workouts voor naast je normale sportroutine. Ik ben geen expert natuurlijk en het is de eerste keer dat ik zoiets doe, maar ik vind het nu al leuk!

♥ Ik ben afgevallen en ik ben een grensje voorbij! Nog niet die grens waar ik nooit overheen had willen gaan, maar nu ik er toch overheen was is dit toch wel een mijlpaaltje. Dat geeft moed, die andere grens komt ook wel.

♥ Ook ik ben onder mijn steen vandaan gekropen en heb het kleuren voor volwassenen ontdekt. De kleurboeken voor volwassenen stonden al een tijdje op mijn wensenlijstje, maar ik vind ze nog steeds vrij prijzig. De kleurboeken van de Action, waar ik ook op veel blogs over gelezen heb, waren helaas uitverkocht. Wat ik nog wel vond bij de Action waren verschillende kleurboeken met mandala’s. Omdat ik de ‘echte’ kleurboeken eigenlijk leuker vond dan alleen maar mandala’s heb ik het gehouden bij eentje, dus ik ben eindelijk ook begonnen met kleuren. Heerlijk ontspannend!

 

19 gedachtes over “Newsflash: werken, beweging en kleuren voor volwassenen

 1. Klinkt allemaal heel goed. Een lekker positief lijstje! 🙂 Succes nog met werken, de eerste weken zijn inderdaad altijd weer erg wennen. Ik moet binnenkort ook mijn kleurboek maar weer eens tevoorschijn gaan halen.

  Like

 2. Zal inderdaad wel even wennen zijn om weer te werken, maar mooi dat je het naar je zin hebt en leuke collega’s! En super dat het goed gaat met afvallen, mooie stimulatie. En leuk hè, dat kleuren 😉 Je hebt bij de ‘Boekenvoordeel’ ook verschillende kleurboeken voor volwassenen.

  Like

 3. Aah wat leuk allemaal om te lezen!
  Wat fijn dat je weer aan het werk bent, afgevallen bent en zo creatief bezig bent!
  Ikzelf heb de agenda met “kleurplaten” ook van de reeks kleuren voor volwassenen! En wat is het heerlijk om te doen!

  Mag ik je trouwens iets vragen?
  Jij hebt de woorden teller van NaNoWriMo op je blog staan. Hoe heb je dat gedaan?

  Like

  1. pfoe, goeie vraag 😛 Dat heb ik twee jaar geleden gedaan toen ik voor het eerst mee ging doen en ik zou het zo echt niet meer weten 😛 Maar ik zal even kijken of ik er nog achter kom 🙂

   Like

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.