Mijn persoonlijke alfabet: F

F-12In mijn persoonlijke alfabet ga ik het hele alfabet af en geef per letter een aantal woorden die op mij slaan. Deze keer is de letter F aan de beurt.

Fantasie – Ik heb een hele levendige fantasie. Als kind speelde ik in mijn hoofd de hoofdrol van geweldige spectaculaire verhalen. Zo ben ik ontvoerd door piraten, of dichter bij huis: de jongen die ik leuk vond vroeg me op een spectaculaire manier als date voor het gala. In mijn fantasie dus he. Tegenwoordig ‘denk’ ik mezelf niet meer in de hoofdrol, ik vind het veel leuker om fictieve personages uit te werken. En een beetje fantasie is wel handig als je boeken wil schrijven.

Fotografie – Fotograferen vind ik erg leuk om te doen. Niet om er professioneel mee bezig te zijn hoor, en mijn foto’s zijn ook niet bijzonder professioneel te noemen. Ik maak foto’s van allerlei dingen, soms zitten er mooie pareltjes tussen, soms zijn ze niet eens instagramwaardig. Maar leuk is het wel.

Familie – Mijn familie, het gezin waar ik in opgegroeid ben, is ontzettend belangrijk voor me. Gelukkig hebben we een goede band met elkaar en leeft iedereen nog, ik ken wel families waar dat niet zo is.

 

8 gedachtes over “Mijn persoonlijke alfabet: F

  1. Een goede band met familie is inderdaad een mooi iets.
    En fotografie, ik blijf het zo gaaf vinden iets op een leuke manier op de foto te zetten. Ik kan me daar echt uren mee bezig houden.

    Like

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.