Tag: 5 reasons why I smile

tag-1024x640Deze leuke tag heb ik al bij meerdere mensen voorbij zien komen in blogland, en nu ben ik getagd door Anita van Mindjoy om hem ook in te vullen. De tag is bedacht door Liza Dekker en hij is bedoeld om stil te staan bij de dingen die een lach op je gezicht brengen.

De regels:
♥ Maak de naam bekend van degene die je genomineerd heeft
♥ Kopieer de regels en zet ze in jouw artikel
♥ Kopieer de tag-afbeelding en zet deze in je artikel
♥ Noem de vijf redenen waarom je lacht of blij bent
♥ Nomineer tien andere bloggers om deze tag te doen

My 5 reasons to smile
1. Lief. Degene die me zelfs als ik niet zo lekker in mijn vel zit een lach kan bezorgen. En andersom natuurlijk ook. Hij kent me van top tot teen en we zijn er altijd voor elkaar, in goede en mindere tijden.

2. Jullie fijne reacties op mijn blog. Het is altijd leuk om reactie te krijgen, maar de afgelopen dagen realiseerde ik me nog even extra hoe lief jullie allemaal zijn. Ik zeg het misschien niet altijd, maar jullie reacties maken me altijd blij.

3. Dieren. Dieren brengen altijd een lach op mijn gezicht. In het bijzonder (onze) konijnen, katten en honden. In het echt, maar ik kan me ook uren vermaken met het bekijken van dierenfilmpjes of schattige plaatjes.

4. Dagjes uit. Een dagje uit maakt me altijd vrolijk. Ontspannen, tijd voor elkaar en even weg van de alledaagse dingen. Heerlijk.

5. De zon. De zon tovert per definitie een lach op mijn gezicht. Ik word er vrolijk en energiek van, al vriest het dat het kraakt, als de zon maar schijnt dan is het goed.

Ik ga niemand meer taggen want volgens mij hebben de meeste bloggers die ik volg de tag al ingevuld. Maar neem hem gerust over als je wil. Als je het laat weten dan kom ik natuurlijk ook even bij jou kijken.

 

17 gedachtes over “Tag: 5 reasons why I smile

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.