Pony: to do or not to do?

Oke, ik heb even jullie mening nodig. Ik wil deze week naar de kapper, maar ik twijfel of ik weer een pony wil laten knippen.
Het punt is, ik vind een schuine pony hartstikke leuk, maar op een gegeven moment vind ik hem maar lastig, en laat ik hem er weer bij groeien.
Nu twijfel ik, na een paar jaar ponyloos begint het toch wel weer een beetje te kriebelen. Maar toch, misschien ben ik het al snel weer zat, en het laten bijgroeien, dat is ellende hoor! Twijfels dus, en daarom ben ik benieuwd wat jullie leuker vinden. Al zal ik uiteindelijk toch doen wat ik zelf het liefst wil hoor.

De foto rechts is een hele recente foto, met donker haar en geen pony. Dit zijn foto’s van een paar jaar geleden. Let niet op de foto’s, maar dit waren de foto’s die ik heb gevonden waarop mijn pony het duidelijkst zichtbaar is. Helaas zit hij vooral op de tweede foto niet zo netjes meer na een avond feesten…
Het zijn foto’s van een paar jaar geleden, mijn haar was toen nog korter, en ja, blond. Nu blijft het sowieso lang en donker, dus dat moet je er even bij denken.

pony 1 pony2

 

 

 

 

 

 

 

Wat vinden jullie? Doen of niet?

13 gedachtes over “Pony: to do or not to do?

 1. Hmm ik ga afwijken met mijn mening geloof ik: niet doen. Pony staat je wel leuk, maar ik vind je een opener gezicht hebben zonder pony. Maar ik vind het lastig, want ik baseer het enkel op foto’s. Succes met de keuze!

  Like

 2. Allebei leuk! (een antwoord waar je dus niet zoveel aan hebt), maar ik zou als ik jou was wachten met de pony tot de herfst. Ik vind die dingen in de zomer altijd zo warm!

  Like

 3. Oei, dat is lastig zeg. Moet eerlijk zeggen dat ik het mooier vind staan zonder pony. Maar dat baseer ik alleen maar op de foto’s die ik nu zie. Vind het wat vlotter staan en mooier passen bij de vorm van je gezicht. Maar, je moet natuurlijk zelf beslissen. Succes hoor!

  Like

 4. Niet doen!
  Niet omdat het niet leuk is hoor, haha.
  Maar het wordt weer warmer en dan krijg je een plakpony.
  Zo’n pony die dan tegen je voorhoofd aangeplakt zit, bluh.
  Ik doe het vaak in de herfst 🙂

  Like

 5. Lastig dilemma! Ik heb jaren een schuine pony/lok gehad. Ik merk aan mezelf dat ik eigenlijk steeds liever iets anders met mijn haar wil dan ik op dat moment heb. Daarom laat ik nu alles groeien (incl lok dus) omdat ik bij korter haar altijd droom van dat het heel lang is 😉

  Like

 6. Ik zou zeggen, niet doen. Ik vind je haar nu wel leuk zonder pony. En zoals ook al gezegd, dat plakt dan zo tegen je voorhoofd als het warm is ! Ik heb ook een tijdje terug een schuine pony gehad en ik was dat snel beu. Bij het minste beetje dat hij groeit hangt dat dan zo voor je ogen te bengelen, en vooraleer het terug lang genoeg is om achter je oor te steken, pfff. Ik laat het nu allemaal gelijk groeien, is ook handig bij een bad hair day, gewoon alles bij elkaar nemen in een staartje en klaar.

  Like

 7. Hmmm. Ik weet het niet, staat je beide leuk! Ik denk dan eerder van niet, meer omdat ik zelf er een slechte ervaring mee heb. Stond me toch niet zo… Hoewel ik er vroeger altijd eentje heb gehad… Succes met je keuze!

  Like

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.