Ask me anything: date met vrienden

Ik heb nog twee vragen openstaan van ask me anything en dan ben ik er al weer doorheen. Deze kwam van Zo Simpel Is Dan Geluk, de vraag was wat ik het leukst vind om te doen als ik met vrienden afspreek.
Dat ligt er eigenlijk helemaal aan met wie ik afspreek. Als ik afspreek met iemand die ik al een tijd niet gezien heb dan ga ik het liefst op een terrasje, of bij minder weer in een cafeetje, zitten, zodat we alle gelegenheid hebben om te kletsen.
Maar ik heb ook een vriendin met wie ik meestal in het zwembad afspreek. Dan volgen we eerst een groepslesje, om vervolgens nog heel lang in het bad te hangen om te relaxen en te kletsen, heerlijk. Maar niet iets wat ik met al mijn vriendinnen zou doen.
Met anderen spreek ik meestal thuis af, bij een van ons gezellig iets drinken. Een avond uit eten met vriendinnen vind ik ook altijd erg leuk. Maar goedkoop is het niet, dus dat komt niet té regelmatig voor natuurlijk.
Een gezellig feestje opzoeken of even iets drinken in een kroeg doen we ook wel eens. Maar dat doe ik meestal met Lief, we komen dan vanzelf mensen tegen. Of het zijn van die spontane ‘afspraken’.
Zoveel mensen, zoveel wensen dus. Ik vind veel dingen leuk, maar het ligt ook echt aan de perso(o)n(en) en waar we op dat moment zin in hebben.

Advertenties

2 gedachten over “Ask me anything: date met vrienden

Voeg uw reactie toe

  1. Dat is hier exact dito, de ene persoon is de andere niet, en we hebben allemaal zo onze dingen die we of wel of niet gemeen hebben. Ik spreek het liefst af gewoon thuis en daarna zien we verder wat voor leuks we kunnen gaan doen of we blijven lekker hangen 😉

    Like

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: