#100happydaysofjennn, 33-48

Zo was ik al weer bijna op de helft van 100 Happy Days. Leuk, tot nu toe kost het me nog geen moeite om iedere dag iets te vinden waar ik blij van word. Soms sta ik zelfs op het punt om een foto te plaatsen en dan bedenk ik dat ik er al één gedaan had die dag. Tijd voor een update.

100happy3

 

33. We gingen lekker nog even iets drinken bij ons ‘stamrestaurantje’. Even tijd voor elkaar.
34. Ik kocht een nieuwe hoofdtelefoon, en ik ben er nog steeds blij mee.
35. Het was perfect weer voor een dagje strand. Ik heb ervan genoten.
36. De kruiden groeien goed. Het meeste wat je ziet is dille, maar er staat ook wat citroenmelisse, wat basilicum en wat bieslook. De munt wil niet komen. Ik heb overigens van alles ongeveer evenveel gezaaid, de dille groeit blijkbaar gewoon het best.
37. Ik ben zo gek op pannenkoeken. Deze was met spek, kaas en ui.
38. De aardbeien doen het ook goed. Ik had er weinig hoop op dit jaar, maar ze zitten verrassend vol bloemen.
39. Een mooie regenboog
40. Chocola. Daar hoef ik niets aan uit te leggen toch?
41. Yoghurt met fruit, een heerlijke combinatie.
42. Ik heb maar weinig siersjaaltjes, maar eigenlijk vind ik ze toch wel leuk. Nu wil ik er meer! Ze geven een standaard outfit net wat extra’s.
43. Een avondje onzin-tv. Hier zie je Barbie in beeld, daarna volgde Roy Donders. Mijn guilty pleasure van de dinsdagavond.
44. Ik maakte een wandeling. Het viel een beetje tegen, ik was van plan om meer te lopen maar op de een of andere manier ging het niet zo lekker als anders. Nou ja, maakt ook niet uit voor een keer.
45. Ik won een pakketje vol lekker eten en drinken via In a flow around the world. Ik heb natuurlijk al een paar dingen geproefd. Vinden jullie het leuk om te lezen wat ik er van vond?
46. En ik kocht ook een nieuwe sporttop. Alleen van de vrolijke kleur krijg je toch al zin om te sporten?
47. Dit is met stip het knuffeligste en rustigste konijn van het hele stel.
48. Proost! Een drankje in de tuin op een zonnige dag.

Waar werden jullie blij van de afgelopen dagen?

11 gedachtes over “#100happydaysofjennn, 33-48

  1. Leuk om de foto’s weer te zien. Van het merk ‘Eat natural’ heb ik altijd de oranje wikkel (met yoghurtlaagje) in huis: zoooo lekker! Ben benieuwd wat jij ervan vindt. Overigens heeft onze supermarkt een tijdje de versie met cranberries en pure chocolade gehad: jammer dat ie weer uit het assortiment is, want die was ook heel erg lekker. Als jij hem ergens spot: let me know!

    Like

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.