Mijn persoonlijke alfabet: A!

A-6Het idee kwam in me op om hier iets te gaan doen met de letters van het alfabet. Voor iedere letter van het alfabet geef ik één of meerdere woorden met die letter die bij me passen. Met uitleg erbij natuurlijk. Vandaag begin ik met de A.

Afvallen – dit was een inkoppertje natuurlijk. Afvallen is iets waar ik al jaren mee bezig ben, met wisselende methoden en net zo wisselend succes. Ik hoop nu eindelijk een methode / levensstijl te hebben gevonden waarmee ik de overtollige stukjes Jennn voor altijd vaarwel kan zeggen. Binnenkort zul je hier in een aantal delen meer lezen over mijn ‘voorgeschiedenis’.

Aardbeien – die vind ik heerlijk, het is zonder twijfel een van mijn favoriete stukjes fruit. Ik kweek ze zelf, maar een lekker bakje gekochte aardbeien vind ik ook heerlijk. Zo’n beetje alles wat van aardbei gemaakt is lust ik ook graag.

Actief – hoewel ik niet altijd van sport gehouden heb, ben ik de laatste tijd best actief. Ik wandel natuurlijk veel, ik heb blogilates ontdekt en daarnaast doe ik nog steeds graag aan Zumba, ga ik graag zwemmen en ben ik ook nog wel eens in de sportschool te vinden.

Aardig – als mensen mij moeten omschrijven is aardig of lief vaak het eerste wat ik hoor. Dat is natuurlijk een mooie eigenschap, maar niet een heel veel zeggende. Ik bedoel, de meeste mensen zijn toch aardig? Is dat alles? Dat vind ik wel eens jammer. Vroeger niet, vroeger wilde ik juist graag dat iedereen me aardig vond. Maar inmiddels weet ik wel dat je niet iedereen tevreden kunt stellen en tegelijk ook jezelf kunt blijven. Voor jezelf kiezen is ook belangrijk.

 

 

Advertenties

8 gedachten over “Mijn persoonlijke alfabet: A!

Voeg uw reactie toe

 1. Leuk idee zeg! En aardbeien zijn inderdaad yummm. Maar ben t niet eens met wat je zegt over dat de meeste mensen aardig zijn.. Dat lijkt misschien maar aardig zijn is echt niet voor iedereen weg gelegd!

  Like

  1. Daar heb je wel gelijk in, dat is wel wat genuanceerder. Wat ik bedoel is dat aardig zijn aan veel mensen wordt toegekend als eigenschap, maar dat hoeft natuurlijk niet terecht te zijn.

   Like

 2. Leuk om op deze manier weer iets meer over jou te weten te komen 🙂 Lekker hè, aardbeitjes en het is juist mooi dat mensen jou aardig vinden. Tegenwoordig lopen er genoeg mensen rond die niet vriendelijk of aardig over komen.

  Geniet van je weekend!

  Like

 3. Ah, wat een leuk idee zeg! Ik heb er ook al wel eens over nagedacht: iets met het alfabet doen. Alleen ik ben nog nooit tot een echt goed idee gekomen. Ik ga deze blogpost in m’n leeslijst zetten als inspiratie! 🙂

  Like

 4. Ik dacht eigenlijk exact hetzelfde als Nicole: leuk idee om zo een alfabet langs te gaan. Ben benieuwd naar de andere 25 letters ;-). En ik geloof ook niet dat iedereen aardig is. Sommige lijken er hun hobby van te hebben gemaakt om het juist niét te zijn.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: