Ask me anything: waar ik nooit over zal bloggen

Linda vroeg me waar ik nooit over zou bloggen. En ondanks dat ik over heel veel dingen wel blog zijn er een aantal dingen die je niet op mijn blog zult vinden:

* Details over mijn werk. Ik vertel wel eens iets wat een beetje werkgerelateerd is, maar waar ik werk (voor de baas) en wat ik daar precies doe, daar zal ik niet over bloggen.
* Geldzaken, dat gaat niemand wat aan vind ik. Hooguit schrijf ik eens over een financiële tegenvaller, of een no buy maand, maar verder dan dat zal het niet gaan.
* Mijn gewicht, hoewel ik wel schrijf over afvallen laat ik niet weten hoeveel ik weeg en hoeveel ik woog toen ik op mijn zwaarst was. Misschien wel als ik op mijn streefgewicht zit, maar voorlopig in ieder geval niet.
* Herkenbare personen, als ik bijvoorbeeld vertel over iets leuks wat ik met mijn zussen heb gedaan zal ik hen niet herkenbaar beschrijven, geen namen noemen of foto’s plaatsen. Zelfde geld voor vrienden, collega’s en vul maar verder in.
* Politiek, daar zit verder geen spannende reden achter, het houdt me gewoon niet genoeg bezig om over te bloggen.
* verder zal ik niet bloggen over dingen die gewoon te persoonlijk en privé zijn. Dat kan van alles zijn.

Waar zou jij nooit over bloggen?

12 gedachtes over “Ask me anything: waar ik nooit over zal bloggen

 1. Wat leuk dat je er antwoord op gegeven hebt. Wel herkenbaar eigenlijk. Goed om privé en blog zo gescheiden te houden. Je bent toch al snel geneigd deze iets te overschrijden. Om antwoord te geven op de vraag; zelf zou ik ook nooit schrijven over mijn gewicht, wat er in de slaapkamer gebeurd en inderdaad over familie. In ieder geval niet met naam en toenaam.

  Like

  1. Haha, natuurlijk geef ik er antwoord op, ik had toch zelf gevraagd om vragen 🙂
   Maar idd, wat er in de slaapkamer gebeurt (behalve opruimen en slapen) hou ik ook lekker voor mezelf, dat is privé

   Like

 2. Interessante vraag. Ik blog niet over mijn werk en mijn bv. Verder deel ik vrij veel maar ik probeer mijn werk en waar ik mijn geld mee verdien echt gescheiden te houden van mijn blog.

  Like

 3. Mijn lijstje komt redelijk overeen met dat van jou al zijn er wel mensen die ik met naam en toenaam mag noemen op mijn blog en mijn gewicht heb ik volgens mij ook wel eens in de groep gegooid.
  Verder probeer ik altijd zo te schrijven dat ik niemand beschadig. Tenslotte zitten er altijd twee kanten aan een verhaal en de ander kan zich negen van de tien keer niet verweren..

  Like

 4. Hm als ik voor een baas zou werken, zou dat ook iets zijn waar ik niet teveel details over zou bloggen. En wat iemand al noemde, wat er bij ons in de slaapkamer gebeurt gaat mijn lezers ook niet aan 😉

  Like

 5. uhhhhh, ik blog niet echt uitgebreid over de jeugd hulpverlening, zou ik mss wel moeten doen want is gewoon te erg wat er soms gebeurt…
  verder wilt oudste niet dat ik te veel blog over hem met foto’s..

  Like

 6. Ik blog ook niet over mijn werk en ben voorzichtig met het plaatsen van foto’s van mijn kinderen. Daarnaast zal ik ook nooit over bekenden schrijven.

  Like

 7. Mijn familie kan mee lezen, en ik respecteer hun wensen dat als ik al eens een foto plaats… dat ik hun toestemming heb, maar ze kennen mij, en wie weet, zijn ze al weleens voorbij gekomen zonder dat iemand het weet, behalve zijzelf. Soms kan dat wel omdat ze opgaan in de rest. 😉

  In feite, blog ik over alles, maar ik denk er wel over na, en ik blog natuurlijk redelijk anoniem. Wel is het zo dat ik wel wat over mijn werk heb vertelt maar ik heb geheimhoudingsplicht, en helaas, gebeuren daar de leuke dingen ook… vaak…. maar dat mag ik niet delen.

  Ik ben dus een open boek aan de ene kant, maar ik heb de regel voor mijzelf ingesteld om vooral positief en met heel veel fun te bloggen, wat ik dus wil laten? Is negatieve of nieuwsdingen te bloggen. Geldt ook voor FB trouwens. 😉

  Like

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.