De Liebster award #4

liebsterawardIk ben weer genomineerd voor de Liebster Award, deze keer door Nathalie. Ik ga niemand meer taggen, want volgens mij heeft bijna iedereen de award al wel een keer gehad. Maar ik ga wel haar vragen beantwoorden.

1. Wat is je grootste hobby?
Schrijven natuurlijk, dat zal geen verrassing zijn. Verder ben ik gek op lezen, sporten, tv-series kijken, creatief bezig zijn en ik ben de laatste tijd erg into het eten maken. Dat vond ik altijd al wel leuk, maar echt een hobby zou ik het niet eerder niet genoemd hebben.
2. Wat is jouw favoriete muziek?
Dat is een lastige vraag, ik heb een hele brede muzieksmaak. Van Nederlandstalig tot rock tot pop en zelfs metal vind ik af en toe heerlijk om te luisteren.
3. Deel je beste recept
Ik ben gek op alles wat lekker is. Echt een beste recept of lievelingsrecept heb ik niet, er zijn er zoveel. Maar ik heb wel een recept wat bijzonder voor me is, dat heb ik al eens eerder gedeeld op mijn blog.
4. Wat is je favoriete tijdschrift?
Ik heb heel lang een abonnement gehad op de Yes en dat is heel lang een favoriet geweest. Er is zelfs een keer een column van mij gepubliceerd in het blad. Helaas bestaat het niet meer. Na een ‘overstap’ abonnement op de Flair ben ik op dit moment nergens op geabonneerd. Mind Magazine vond ik ook geweldig, maar helaas bestaat deze ook niet meer. Als ik nu moet kiezen dan ga ik voor de Santé.
5. Wat is één van jouw talenten?
Dat vind ik wel een lastige vraag. Toevallig heb ik net een blogje geschreven over mijn positieve gewoontes en al eerder heb ik een blogje geschreven over mijn awesomeness.Over het algemeen ben ik eerder geneigd om de dingen te zien waar ik niet goed in ben. Is dat ook een talent? Als ik echt een talent moet noemen wat betrekking heeft op iets doen dan zeg ik toch schrijven.
6. Spaar je iets en zo ja wat?
Ik verzamel Disney-dvd’s.
7. De laatste film die je in de bioscoop zag?
All is lost
8. Welke boeken raad je anderen aan?
Ik lees veel en ook qua boeken heb ik een hele brede smaak. De boeken van Khaled Hosseini vond ik erg mooi, maar ook The Lord of the Rings, de Harry Potter serie en de boeken van Sophie Kinsella vind ik aanraders. Heel verschillend dus. Als recensente krijg ik ook heel veel verschillende boeken te lezen.
9. Goud of zilver?
Zonder meer goud. Ik ben gek op gouden sieraden, alleen jammer dat ze zo duur zijn. Daarnaast staat goud natuurlijk voor winst en zilver voor een tweede plaats.
10. Waar spaar je op dit moment voor?
Sparen? Wat is dat? Ik ben al blij als ik een buffer voor rampscenario’s achter de hand heb. Maar een verre reis en een oude mini zijn wel lange termijn spaardoelen van me.
11. Guilty pleasure?
Qua eten? Alles wat lekker en ‘fout’ is. Verder hard meezingen met kinderliedjes en van die tv programma’s waarin mensen hun persoonlijke drama aan het hele land laten zien (genante lijven, bonje met de buren, dat soort dingen).

7 gedachtes over “De Liebster award #4

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.