Ik ben een boerin

hay-dayDus. Niet alleen heb ik serieus boerenbloed in mijn lijf, ik doe er ook nog wat mee. Op mijn telefoon welteverstaan, ik heb geen enkele ambitie om in het echt een boerenbedrijf te beginnen. Of mee te doen aan Boer Zoekt Vrouw.
Maar op mijn telefoon is het een ander verhaal. Lang nadat het hip werd, ik loop wat dat betreft nogal eens achter de feiten aan, speel ik sinds kort Hay Day.
Jawel, ik heb mijn eigen virtuele boerderijtje. Inclusief kippen, koeien, varkens en geiten.
Het is leuk tijdverdrijf. De dieren geven natuurlijk eieren, melk en spek en op je akker kun je verschillende gewassen zaaien. Met al die producten kun je natuurlijk dingen maken. Brood, taart, room. Hoe hoger je level, hoe meer productiegebouwen je kunt kopen en hoe meer je kan maken. Het wordt wel steeds onrealistischer hoor, welke boer maakt er nou helemaal eigen sieraden of koffie?
Om ervaringspunten te verdienen kun je natuurlijk flink zaaien en dierproducten ophalen. Maar je kunt ook verschillende opdrachten uitvoeren, bestellingen bijvoorbeeld. Daarmee verdien je ook nog geld voor je volgende gebouw. Om geld te verdienen kun je je producten ook verkopen in je eigen marktkraam.
Nuttig is Hay Day niet, maar het is een leuk spelletje en het verveelt niet snel. Je kunt hem ook koppelen aan Facebook, zodat je de boerderij ban je vrienden kunt bezoeken en hen kunt helpen.

Speel je ook Hay Day, of heb je het gespeeld?

8 gedachtes over “Ik ben een boerin

  1. Ja ik ben sinds 4 weken ook een boerin. Door een operatie zat ik thuis en zocht ik wat tijdverdrijf. Daar was Hay Day. Inmiddels weer op de been maar Hay Day is er nog steeds.

    Like

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.