Tag: the chosen one

Ik heb deze leuke tag gekregen van Patricia. De bedoeling van deze tag is dat je uit deze lijst een quote uit te kiezen die het beste bij je past. Ik hou wel van quotes, dus ik doe graag mee met deze tag. Ik heb gekozen voor deze:

Toen ik de tag las en nog niet door had dat ik er een moest kiezen uit een vaststaande lijst schoot een van mijn favoriete quotes door mijn hoofd: “winners never quit, quitters never win.” Deze lijkt daar heel erg op en dat is de reden dat ik deze heb gekozen. Deze past bij mij, omdat ik niet opgeef en ga voor wat ik zou willen. Misschien kost het een paar pogingen, maar als iets niet in één keer lukt is het niet meteen verloren.
Een ‘winnaar’ gaat ergens voor, maakt plannen om dromen waar te maken en gaat aan de slag. Een ‘verliezer’ zoekt redenen om het niet te doen. Redenen waarom het waarmaken van dromen niet zou gaan lukken. Deze quote gaat over uitgaan van het positieve. Denken in mogelijkheden, niet in obstakels.
Wat me meteen bij een andere mooie quote brengt:

“Je kunt niet falen, tenzij je opgeeft”

 

 

4 gedachtes over “Tag: the chosen one

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.