Hoe is het eigenlijk afgelopen met de happiness jar?

Een jaar geleden schreef ik over mijn happiness jar, een potje waar ik in de loop van het jaar allemaal briefjes in zou stoppen met alle goede dingen die ons in 2013 zouden overkomen. Redenen om dankbaar te zijn, maar ook mooie spreuken en andere dingen die me blij maken.
In januari en februari was ik hier nog heel enthousiast mee bezig. Ik was zelfs een moment bang dat ik kleinere briefjes zou moeten gaan gebruiken, omdat de pot anders vol zou zijn voordat het jaar halverwege zou zijn. Maar zoals met zoveel dingen, het raakte een beetje in vergetelheid. Ik denk dat het maart was toen ik er voor het laatst een briefje in gestopt had.
Jammer, want eigenlijk had ik er best wel wat aan. Als ik niet lekker in mijn vel zat haalde ik er soms een briefje uit, wat meestal toch een glimlach op mijn gezicht bracht. Zonde eigenlijk dat ik er geen briefjes meer bij gedaan heb.
Daarom laat ik het potje nog even staan. Er kunnen nog veel briefjes bij, dus in dit nieuwe jaar wil ik hem wel beter gaan vullen. En ik hoop langer, maar ik beloof niks meer.

Advertenties

9 gedachten over “Hoe is het eigenlijk afgelopen met de happiness jar?

Voeg uw reactie toe

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: