Terug in het land der levenden

En dan neem je je voor om weer actiever te gaan bloggen, dat lijkt ook te lukken en dan wordt je ziek. Of ziek, ik weet eigenlijk niet of ik echt iets onder de leden had. Maar ik was de laatste tijd wel ontzettend moe en futloos. Als ik ’s ochtends opstond kon ik een uur later al niks anders meer dan gapen en af en toe zelfs knikkebollen. Vorige week heb ik in mijn pauze zelfs een tien minuten powernap genomen op het werk. Vreselijk. En van de vermoeidheid kreeg ik hoofdpijn, dus zette ik de computer uit zodra het kon. Bovendien ben ik weer verkouden aan het worden, dus het schiet lekker op allemaal.

Ondertussen ben ik twee weken bezig met NaNoWriMo, het gaat lekker. Ik heb even voorgelopen, even achtergelopen en sinds gisteren loop ik weer keurig op schema. Het verhaal loopt ook lekker, al zitten er al wel wat onverwachte wendingen in. Maar dat is het leuke van schrijven.

Verder heb ik afgelopen vrijdag de examens die ik de vorige keer niet had gehaald opnieuw gedaan. Ik heb er nu een veel beter gevoel over dan de vorige keer, ik denk dat ik ze wel gehaald heb. Als ik de uitslag heb dan laat ik het wel weten.

En natuurlijk gewoon aan het werk geweest, want zo eigenwijs ben ik wel. Fulltime, vroeg uit bed, en zo waarschijnlijk een fijn slaaptekort opgelopen aangezien ik niet zo lekker sliep door de hoofdpijn en de opkomende verkoudheid.
Maar ik ben er weer en het gaat weer beter met me. Gisteren heb ik tot tien uur op mijn nest gelegen, zonde van mijn dag, maar blijkbaar had ik het even nodig. Het heeft gelukkig geholpen, ik voel me weer veel energieker. Dus bij dezen ook weer tijd en fut voor een blogje.

6 gedachtes over “Terug in het land der levenden

 1. Leuk om weer wat van je te lezen! Begrijpelijk dat je hoofd niet helemaal naar bloggen staat, als je niet helemaal lekker in je vel zit. Gelukkig maar dat je je inmiddels weer wat beter begint te voelen!

  Like

 2. Ow wat jammer dat je je niet lekker voelt, maar volgens mij hangt het in de lucht šŸ˜¦
  Wel fijn dat je examens (hopelijk) beter zijn gegaan als de vorige keer. En goed dat je verhaal lekker loopt!

  Like

 3. Vervelend dat je je de afgelopen periode niet helemaal fit voelde. En als je slecht slaapt, dat kan je zo opbreken hĆØ. Hopelijk kun je dit weekend ook wat slaap inhalen. Fijn dat je een goed gevoel hebt over je herexamens, wanneer krijg je de uitslag?

  Geniet van je weekend!
  liefs Insoon

  Like

 4. Niet fit voelen is natuurlijk heel vervelend, maar gelukkig ben je er weer!!! En nou maar hopen dat die verkoudheid niet doorzet en je je steeds wat beter gaat voelen.
  Over NaNoWriMo maak ik me wat jou betreft niet zo heel veel zorgen haha, dat gaat volgens mij best goedkomen. Succes!!!

  Like

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.