Het is weer bijna november!

Het is de laatste dag van oktober, nog twee maanden en het nieuwe jaar begint. Morgen begint november. En november betekent natuurlijk NaNoWriMo.
Vorig jaar deed ik voor het eerst mee met deze leuke uitdaging. Vijftigduizend woorden schrijven in een maand tijd.
Ondanks mijn fulltimebaan en alle andere bezigheden die ik weigerde te laten liggen is het me toch gelukt om het doel te halen. De ene dag ging het wat sneller dan de andere dag, en omdat er dagen bij waren waarop ik heel veel schreef waten er natuurlijk ook dagen die ik kon overslaan.
Dit jaar doe ik zeker weer mee, het was een leuke ervaring.
Vorig jaar had ik een plan. Althans, ik had een verhaal in mijn hoofd en wist dat ik die ging uitwerken. Dit jaar is anders. Een plan heb ik niet. Ik heb verschillende ideeën, en zal waarschijnlijk tot het moment waarop ik de eerste woorden schrijf twijfelen wat ik ga uitwerken. We zullen het zien, morgen weet ik het als het goed is.
Ik heb er in ieder geval heb ik er zin in en ik ga er van uit dat ik het gewoon weer ga halen.
Wie doet er nog meer mee?

Advertenties

9 gedachten over “Het is weer bijna november!

Voeg uw reactie toe

  1. Ik doe ook weer mee, alleen dan met ‘random dingen’ i.p.v. een heel nieuw verhaal (dus eigenlijk ‘rebel’ ik). Ik heb al wel een keer meegedaan met een gewoon verhaal, maar ik ga dit jaar aan meerdere dingen schrijven. Mijn username is “Togepi”.

    Like

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: