Roamler

Sinds een paar maanden ben ik actief met Roamler. Roamler is een applicatie voor de smartphone (iPhone en Android) waarmee je opdrachten uit kunt voeren. Voor sommige opdrachten krijg je een geldbedrag, voor andere opdrachten alleen ‘experience points’. Opdrachten bestaan bijvoorbeeld uit het maken van foto’s, het invullen van een checklist en/of het schrijven van een review. De opdrachten zijn te vinden in het hele land. Sommige opdrachten kun je zelfs in je eigen huiskamer of tuin uitvoeren.
Opdrachten bestaan bijvoorbeeld uit een bezoek aan een winkel en daar de voorraad van een product checken, picknickplaatsen in de buurt inventariseren, tips tegen slapeloosheid indienen of je goede voornemen voor de komende maand delen.
Naast het feit dat je er best een leuk zakcentje mee kunt verdienen is Roamler ook erg leuk om te doen. De opdrachten zijn uitdagend en voor iedere goed uitgevoerde opdracht krijg je dus experience points. Hoe meer punten je hebt, hoe hoger je level en hoe meer opdrachten je kunt uitvoeren.
Roamler is te gebruiken op de iPhone, vanaf 3Gs en telefoons met Android 4.0 en nieuwer. Voor veel gebieden binnen Nederland heb je op dit moment een invite nodig om te kunnen starten met Roamler. Een invite moet je krijgen van iemand die al actief is en minimaal level 3 heeft behaald. De ervaring leert dat je over het algemeen door een oproep op Twitter of Facebook te plaatsen vrij snel een invite kunt hebben. De invites worden ook verkocht via Marktplaats.
Je moet natuurlijk niet verwachten dat je er van kunt leven, maar Roamler is ontzettend leuk en verslavend. De opdrachten zijn leuk om te doen en helemaal vrijblijvend. Je kunt zelf kiezen welke opdrachten je uit wil voeren. Er worden ook regelmatig wedstrijden georganiseerd in de vorm van opdrachten, waarmee je bijvoorbeeld extra punten of een invite kunt winnen. Soms worden opdrachten gedeeld op de blog van Roamler, waardoor je ook van tips van collega-Roamlers kunt leren.

Ken jij Roamler al?

8 gedachtes over “Roamler

  1. Volgens mij heb ik er al best een tijdje geleden wat van gehoord. Toen zochten ze alleen niemand in ‘mijn’ gebied en bestonden die invites volgens mij nog niet. Of wel, geen idee… Misschien moet ik nog maar eens naar gaan kijken, want ik vind het nog steeds interessant klinken.

    Like

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.