Bronnen

Ik heb niks met Volendam, en eigenlijk ook niet met de meeste muziek die daar vandaan komt. Maar al bij de eerste tonen van ‘Watermensen’ was ik verkocht. Dit was mooi.
Niet veel later was ik de trotse bezitter van twee cd’s van de 3J’s. Lief zat op dat moment nog in de muziekhandel, dus natuurlijk heb ik de dvd’s van de theatertours ook gezien. Het leek me wel wat om er een keer naar toe te gaan, maar toen ik zag wat de kaartjes op dat moment kostten kwamen we tot de conclusie dat dát er voorlopig toch niet in zou zitten.
Het raakte een beetje in de vergetelheid, er was intussen al weer een nieuwe tour, toen ik nogal last minute kennismaakte met de ‘sirenesale’, via een retweet van iemand die ik volg. De sirenesale houdt in dat, vanaf het moment dat de sirene gaat op de eerste maandag van de maand, er kaartjes voor een bepaalde voorstelling in de aanbieding komen. Welke voorstelling het is wordt ook pas bekend als de aanbieding gaat lopen, de aanbieding is 24 uur geldig.
Via de retweet, die ik op dinsdag om 11 uur las zag ik dat een theater vrij in de buurt de kaarten voor de 3J’s in de sirenesale had. En voor zo’n aanbieding konden we dat natuurlijk niet laten lopen. En zo zaten we gisteravond bij de theatertour.
En het was een topavond, we hebben genoten. Zeker voor herhaling vatbaar, zowel de show als de sirenesale. Er schijnen meer theaters mee te werken, dus ik hou hem maandag zeker weer even in de gaten. Wie weet wat er nog meer voor moois voorbij komt.

20130301-234344.jpg

De foto is gemaakt voor het begin. Ik ben niet zo’n held dat ik tijdens een voorstelling foto’s durf te maken terwijl dat eigenlijk niet mag. Lief wel, dus misschien komen er nog meer foto’s.

Advertenties

4 gedachten over “Bronnen

Voeg uw reactie toe

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Maak een gratis website of blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: